Moongro

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

De beste voorbereiding op de arbeidsmarkt. Kom alles te weten over solliciteren en de topbedrijven waarbij je wilt solliciteren zoals EY, Delta Lloyd of Deloitte. Je vindt hier een groot aanbod van sollicitatietips, werkervaring, oriëntatietips of tips voor een buitenlands avontuur.

www.sollicitatieblog.nl

Vanwege een rebranding was het huidige platform van Sollicitatieblog.nl toe aan vernieuwing met als doel om meer traffic te genereren en de naamsbekendheid voor Moongro te vergroten. Zij waren op zoek naar een partij met ruime ervaring in het ontwikkelen van zakelijke websites. Het blog moest een uitgebreide feed bevatten, zodat de andere websites van Moongro de berichten op konden halen en tonen.

  • Direct gekoppeld aan tientallen andere websites
  • Grootste blog van Nederland
  • Uitgebreid zoekfilter

Voor Sollicitatieblog heeft onze grafisch ontwerper een design gemaakt van de website, waarna we aan de slag zijn gegaan met de ontwikkeling ervan. We hebben een volledig nieuw blogplatform ontwikkeld en alle oude blogs overgezet. Daarbij hebben we een feed ontwikkeld die artikelen ter beschikking stelt aan andere websites.

Sollicitatieblog is ondertussen uitgegroeid tot het grootste platform in Nederland als het gaat om solliciteren.

Mitch Voskuilen

Senior Digital Manager
- Moongro

De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten