zakelijke-website3
wordpress-logo
laravel-logo

Bedrijfswebsite ontwikkelen

Bedrijfswebsite, corporate website, maatwerk website 350+ zakelijke websites

Wil je een bedrijfswebsite die je bedrijf professioneel online presenteert, leads genereert en klanten overtuigt, dan is Secure Design je betrouwbare partner. Met meer dan 350 succesvolle websites in diverse branches kennen we de online route naar groei en succes. We zetten je bedrijf krachtig online op de kaart. We nemen je mee van een doordacht plan naar een overtuigende website.

Klein project of nieuwe maatwerk website: we ontwikkelen altijd een uniek design dat perfect past. Wil je jouw bedrijfswebsite verder SEO optimaliseren of je zakelijke website koppelen aan een API? Ook dan kun je rekenen op een betrouwbare partner.

0

Wordpress websites

0

Jaar WordPress ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 350+ bedrijfswebsites waar we trots op zijn.

Solipsis desktop
Solipsis mobile

Solipsis

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Watergames and More desktop
Watergames and More mobile

Watergames and More

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Lighthouse IP desktop
Lighthouse IP mobile

Lighthouse IP

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
VIBES.technology desktop
VIBES.technology mobile

VIBES.technology

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Kedin desktop
Kedin mobile

Kedin

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Uni International desktop
Uni International mobile

Uni International

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Present Value desktop
Present Value mobile

Present Value

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-12

De kracht van een goede bedrijfswebsite

Een solide basis is cruciaal voor een doeltreffende bedrijfswebsite: een inspirerend design, een gebruiksvriendelijke navigatie, duidelijke call-to-action punten en een overtuigend verhaal over je bedrijf. De website wordt zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit te breiden is om direct met je mee te groeien.

We bouwen elke zakelijke website in een responsive design, zodat deze perfect presteert op mobiel, tablet en desktop. Dankzij een helder en gebruiksvriendelijk WordPress of Laravel CMS kun je altijd eenvoudig zelf de inhoud van de pagina’s aanpassen.

Welke doelen bepalen jouw succes? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategische marketeers staat klaar om je te helpen deze doelen te bereiken.

SD-Website-notes-afbeelding-2

De krachtige bedrijfswebsite die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een zakelijke website:

 • Conversiegerichte formulieren en contactmogelijkheden
  Een heldere website met een prettige navigatie geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor laagdrempelige contactmogelijkheden, zoals vragen stellen via WhatsApp, een bel mij terug verzoek indienen en interactieve formulieren. Hierdoor kan je bezoeker makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw zakelijke website in de toekomst verder uitbreiden
  Onze zakelijke websites zijn flexibel ontworpen zodat je ze makkelijk kunt uitbreiden. We ontwikkelen bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, interactieve elementen, een intranet (Mijn account omgeving). Daarnaast stellen we websitebezoekers in staat zich in te schrijven op de nieuwsbrief.
 • Directe koppeling met jouw CRM via een API
  Door direct met je administratie of CRM te koppelen, komen leads rechtstreeks in je systeem terecht. Deze koppeling richten we geheel naar wens voor je in. Ook als je op zoek bent naar specifieke API-koppelingen, denken we graag met je mee. Onze oplossingen gaan verder waar anderen stoppen.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elke succesvolle bedrijfswebsite begint met een strategisch plan. We stellen kwaliteit altijd voorop, en daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Dit zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig de prestaties van je zakelijke website te analyseren, vergroot je de kans op conversie (contact aanvragen, nieuwe leads, verkoopkansen etc.). Omdat het belangrijk is om steeds een volgende stap te zetten, kun je voortdurend rekenen op ons advies.

 • Google Analytics met conversiemeting
  Om inzicht te geven in je prestaties, zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop tot je beschikking hebt. Daarnaast kunnen we conversiegegevens direct naar Google Analytics sturen. Met deze metingen zie je nauwkeurig welke bronnen (zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads) de meeste leads of contactmomenten genereren.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google vernieuwt dagelijks zijn algoritme om de technische staat van websites te beoordelen. Wij gebruiken geavanceerde tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights, en Ahrefs om ervoor te zorgen dat jouw website optimaal blijft presteren.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Voor meer online zichtbaarheid en websitebezoekers, focussen we ons op zowel organisch verkeer (SEO) als op betaald verkeer (online advertenties). We zetten diverse marketingtools in zoals HubSpot, Google Ads, LinkedIn Ads, Ahrefs, MailChimp en plaatsingen op relevante jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je zakelijke website. Dankzij onze support- en servicecontracten staan we altijd paraat met hulp en advies. Wist je dat we ook trainingen geven? Zo leer je hoe je zelf content kunt beheren en kunnen we SEO-advies geven om je vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard zorgen we altijd voor een betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft draaien.

Kan ik content van mijn huidige website overnemen?

Ja, dat kan zeker. Is er sprake van een migratie naar een nieuw CMS, dan brengen we je huidige website zo dicht mogelijk bij het originele design en verbeteren het waar nodig.

Zo hoef je niet geheel opnieuw te beginnen. Andere belangrijke gegevens zoals SEO-instellingen nemen we zorgvuldig over. Ons team kan hiervoor samenwerken met je huidige webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je nieuwe website overnemen, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik ook met andere vragen over mijn bedrijfswebsite bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met vele soorten bedrijfswebsites, hebben we op elke situatie een gepast advies. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bedrijfswebsite, het instellen van nieuwsbrieven, het maken van e-mailsjablonen of het aanpassen van de gebruikerservaring.

Bouwen jullie ook websites met WordPress?

Jazeker, WordPress gebruiken we regelmatig vanwege zijn veelzijdigheid, maar ondersteunen ook andere Content Management Systemen, zoals Laravel, of Magento voor webshops. Laat ons in elk geval je voorkeur weten, dan kunnen we daar het beste advies op uitbrengen. Vervolgens helpen we je met een naadloze overgang naar het CMS dat het beste bij jouw situatie past.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, dat doen we! We beschikken over een gespecialiseerd team van marketingspecialisten met ervaring in zowel algemene online marketing als specifieke strategieën voor bedrijfswebsites. We denken graag mee om met jou een online marketingstrategie op maat te ontwikkelen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Ja, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een uitgebreid project, we stemmen je zakelijke website helemaal af op jouw bedrijfsbehoeften. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten die er nodig zijn voor een goede zakelijke website. Dit alles wordt ondersteund door een marketingstrategie op maat.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

van-rijn-logo-recht

De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

Odmar J. van den Berg

Algemeen directeur

Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

Maarten van der Seijs

Mede-eigenaar

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

Noortje Teuwen

Marketing

Het is prettig samenwerken met de mensen van Secure Design. Ze zijn deskundig, creatief en denken mee, zowel over de vorm als over de inhoud van je website. Ze communiceren helder en komen hun afspraken stipt na. De Politieonderwijsraad is een tevreden klant.

Frank Hoogewoning

Secretaris-directeur

Zeer tevreden over de samenwerking met SecureDesign. De ontwikkelaars zijn professioneel, reageren snel en zijn communicatief vaardig. Zij hebben ons bij verschillende website ontwikkelingen goed geholpen en konden het ook goed uitleggen.

Louise Snel

Communicatie medewerkster

Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

Menno Schreve

Eigenaar

Secure Design heeft een goede website geleverd voor een goede prijs. De communicatie was snel en aangenaam. Zeker aan te raden als je een nieuwe website nodig hebt!

van-rijn-logo-recht

Martijn Hendrikse

Salesmanager

De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

Oscar Bieleveld

Eigenaar

Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Wouter Put

Directeur

Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Marcel Luijten

Algemeen directeur

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.