Lighthouse IP

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Lighthouse IP is opgericht in 2006 door het team dat ervoor succesvol Univentio (nu onderdeel van LexisNexis) heeft opgericht. Hun missie is om de beste contentprovider van intellectueel eigendom in de wereld te worden.

www.lighthouseip.com

Lighthouse IP was op zoek naar een webbouwer die de oude website kon vervangen voor een nieuwe, moderne website. Daarbij moest de identiteit en waardepropositie van Lighthouse IP als belangrijke speler binnen de markt van intellectueel eigendom duidelijk naar voren komen.

  • Uniek design gebaseerd op animaties van contentblokken bij het scrollen
  • Gebruik van grote afbeeldingen om de pagina in het oog te laten springen.
  • Eigen sollicitatieformulier ingebouwd op de website

Samen met Lighthouse IP is een brainstormsessie gehouden om te kijken welk ontwerp goed past bij het bedrijf. Uiteindelijk is gekozen voor een ontwerp met veel grote afbeeldingen van vuurtorens en duidelijke, grote blokken met content.

Wanneer men naar beneden scrolt in de website verschijnen nieuwe blokken en afbeeldingen met vloeiende animaties. Hierdoor springt de website nog beter in het oog.

Daarnaast is er formulier in de website gebouwd waardoor kandidaten direct kunnen solliciteren op functies binnen het bedrijf. Naast contactformulieren is ook mogelijk direct een CV te uploaden.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten