online-marketing-header

Online marketing

Social media, Google Ads, LinkedIn Ads, SEO teksten, E-mail marketing Laat van je horen

Online gezien worden vraagt om een gedegen online marketing aanpak. Ons marketing team helpt jou de volgende online stap te zetten door het schrijven van SEO webteksten, social media marketing, online adverteren, e-mailmarketing en website optimalisatie.

We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Doelen stellen
2
Marktonderzoek
3
Posts en ads uitwerken
4
Promoten
5
Succes
SEO-teksten-schrijven

Goed vindbaar in Google en andere zoekmachines SEO teksten schrijven

Door SEO teksten te schrijven en publiceren op je website zorgt je ervoor dat je goed gevonden wordt. Search Engine Optimization (SEO) is een vak en een must om goed gevonden te worden. Ons team van SEO specialisten helpt graag jouw website of webshop goed gevonden te krijgen.

Met behulp van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we op welke woorden je doelgroep zoekt. Daarnaast onderzoeken wij de concurrentie. Vervolgens maken wij een plan en komen wij met een advies om de SEO te verbeteren. In overleg wordt de focus bepaald en besloten welke pagina’s, landingspagina’s of producten SEO proof worden gemaakt.

Social-media-marketing

LinkedIn, Facebook, Instagram en X posts Social media marketing

Social media is hot & happening. Door doeltreffende posts op social media te plaatsen enthousiasmeer je jouw doelgroep en kan je deze aanzetten tot actie. Ons marketing team helpt om pakkende berichten uit te werken en op de juiste social media kanalen te plaatsen.

Voordat wij aan de slag gaan wordt de doelgroep in kaart gebracht en een social media planning gemaakt. Deze bevat informatieve posts om de doelgroep met jouw merk bekend te maken en activerende posts die bedoeld zijn voor conversie. Indien gewenst promoten we bepaalde posts op LinkedIn Ads, LinkedIn jobslots of Meta Ads (Facebook en Instagram).

Online-Adverteren

Google Ads, LinkedIn Ads en Meta Ads Online adverteren

Door doelgericht te adverteren zorg je ervoor dat jouw advertentiebudget zo efficiënt mogelijk wordt ingezet. Hierbij sturen wij op kosten per conversie. Zo weet je zeker dat online adverteren via Google Ads, LinkedIn Ads of Meta Ads rendement oplevert.

Voordat de advertentie campagne start wordt eerst een plan gemaakt. Daarbij worden de doelgroep, zoekwoorden, advertenties en campagne budget bepaald. Vanaf het moment dat de advertenties lopen houden je op de hoogte van de voortgang en het resultaat. Waar nodig sturen wij bij. Online adverteren wordt zo een fluitje van een cent!

E-mail-marketing

Mailchimp, Active Campaign, HubSpot E-mail marketing

E-mailmarketing is een zeer krachtige oplossing waarmee je gericht kunt communiceren richting je bestaande en potentiële klanten. Afhankelijk van het gedrag en interesse worden drip-campaigns (geautomatiseerde emails) verstuurd. Hiermee zorgen wij ervoor dat de lezer van de email alleen passende berichten ontvangt waardoor de kans op actie toeneemt.

Van informatieve-, promotie- en verkoopnieuwsbrieven tot bedrijfsupdates. Ons marketing team is bekend met alle bekende e-mailmarketingprogramma’s zoals Mailchimp, ActiveCampaign en Hubspot.

Bezoekersanalyse-en-optimalisatie

Google Analytics en Hotjar analyse Bezoekersanalyse en optimalisatie

Meten, analyseren en verbeteren. Wanneer je een goed beeld hebt van het gedrag van bezoekers op je website of webshop kan je hierop inspelen om de beleving te verbeteren en conversie te verhogen.

In Google Analytics maken wij gepersonaliseerde rapportages waarmee we analyseren hoe de website of webwinkel presteert. Daarnaast maken we video analyses met Hotjar om het gedrag van je sitebezoeker te analyseren en van specifieke pagina’s wordt een ‘heatmap’ gegenereerd.

Onze web specialisten helpen jou graag om online de volgende stap te maken.

Fotografie-en-film

Beeld zegt meer dan woorden Fotografie en video

Passend beeldmateriaal versterkt de boodschap. Laat jouw dienst of product tot leven komen met eigen foto’s en video’s. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmmakers die ruime ervaring hebben met het creëren van beeld. Deze hebben elk hun eigen specialisme. Van website fotografie tot het maken van video’s voor op social media. Door onze samenwerking past het beeldmateriaal perfect bij alle andere online en offline uitingen.

Meer weten over online marketing? Contact

     privacy statement.

    Kan ik je helpen?
    Sven Versluijs
    benieuwd-wat-we-voor-jou-kunnen-betekenen-3

    Benieuwd naar ideeën voor jouw online campagne?