carerix-header
OTYS

OTYS website specialist

100+ vacaturewebsites, jobboards en werken-bij websites Ervaren OTYS webbouwer

Voor je OTYS website kies je een ervaren partner. Met ruim 100 succesvolle vacaturewebsites, uitzendwebsites, jobboards en werken-bij websites staan we bekend als dé expert in de branche. Hierbij gaan we verder dan alleen bouwen wat nodig is. Vanaf concept tot zelfs na de realisatie kun je rekenen op ons deskundig advies.

Klein project of maatwerk? Bestaande website of volledig nieuwe strategie? We koppelen naadloos met OTYS Job API en OTYS Webservices. Toon kandidaten of vacatures op je site, of laat je website verbinden met het OTYS ATS. We stemmen de OTYS koppeling af op jouw wensen, of bouwen een specifieke OTYS koppeling als dat jouw route naar succes is.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar OTYS ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-5

Website koppelen met otys: een sterke basis

Bij ons begint een krachtige OTYS website met een robuuste basis: een makkelijk sollicitatieproces, een toegankelijke opmaak van vacatures en een aansprekend verhaal over je bedrijf. Deze basis is voorbereid op jouw groei en makkelijk uit te breiden.

We bouwen elke vacaturewebsite, jobboard en werken-bij website in een responsive design. Zo is je site perfect toegankelijk via mobiel, tablet en desktop. We gebruiken hierbij de nieuwste technieken. Vanuit OTYS worden vacatures automatisch op je website geplaatst en sollicitanten zie je direct terug in OTYS. Dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s onderhouden.

Welke doelen bepalen jouw succes? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om je te helpen deze doelen te bereiken.

carerix-1

De krachtige OTYS website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de OTYS JOB API en OTYS Webservices
  Onze oplossing begint waar andere webbouwers stoppen. Door direct met de OTYS JOB API en OTYS Webservices te koppelen, is de connectie stabiel en kan deze volledig op jouw behoeften worden ingericht.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een overzichtelijk sollicitatieproces geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Zo kan de bezoeker eenvoudig zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw OTYS website in de toekomst verder uitbreiden
  Dankzij optimale flexibiliteit zijn onze recruitment websites direct uit te breiden. We ontwikkelen bijvoorbeeld SEO-geoptimaliseerde vacature pagina’s en implementeren regelmatig een aan OTYS-gekoppelde ‘Mijn-account’ omgeving. Websitebezoekers kunnen zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief en we lezen kandidaten uit om op de website te tonen.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk succes start met een gedegen aanpak. Omdat kwaliteit daarbij altijd voorop staat, voeren we elk project uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Hierdoor zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Je vergroot de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.), door regelmatig naar de prestaties van je OTYS website te kijken. Met ons advies helpen we je om steeds de volgende stap te zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan OTYS conversiemeting
  Meten is weten, en daarom zetten we rapporten klaar in Google Analytics. Met één druk op de knop heb je inzicht in je prestatiecijfers. Weten welke bron (zoals LinkedIn, Indeed of Google Ads, etc.) tot een sollicitatie of plaatsing heeft geleid? Je analyseert het met de conversiegegevens die rechtstreeks naar OTYS worden gestuurd.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Dagelijks voegt Google nieuwe technieken aan het algoritme toe om te bepalen of een website technisch nog up-to-date is. Met tools als o.a. Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs houden wij de website in topconditie.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Voor het genereren van online bekendheid en meer websitebezoekers, focussen we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). Hiervoor gebruiken we o.a. Google Ads, Hubspot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs en plaatsingen op jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Ook ná de lancering van je website staan we voor je klaar. Met onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op hulp of advies. Als je wilt, dan verzorgen we zelfs trainingen over hoe je zelf content kunt plaatsen. Ook geven we regelmatig SEO-advies om je online vindbaarheid te verbeteren en zorgen we voor een betrouwbare hosting, zodat je website altijd soepel blijft werken.

Kan ik binnen een bestaande website OTYS in laten bouwen?

Ja, dat kan. Als je al een sterke website hebt en er alleen een OTYS-koppeling gebouwd moet worden, dan hoef je niet helemaal opnieuw te beginnen. We werken dan samen met de oorspronkelijke websitebouwer of nemen we het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over.

Kan ik ook met andere OTYS vragen bij jullie terecht?

Natuurlijk; dankzij onze jarenlange ervaring kent OTYS geen geheimen meer voor ons. Onze klanten vragen bijvoorbeeld regelmatig onze hulp bij het maken van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de OTYS-omgeving.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Voor websites met OTYS koppelingen gebruiken we vaak het WordPress CMS. Het maakt niet uit of je bestaande website op een ander CMS draait. Als je een voorkeur hebt voor een ander CMS dan WordPress CMS, dan is het goed om te weten dat we ook support geven op vele andere Content Management Systemen.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, ons eigen team van marketingspecialisten hebben ruime ervaring met algemene online marketing en met specifieke marketing met OTYS websites. We denken graag met je mee en maken een online strategie op maat, specifiek voor jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Groot of klein project, dat maakt niet uit, want we passen de website helemaal naar jouw wensen aan. Wil je uniek maatwerk? Kies dan voor onze OTYS premium website. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze OTYS-experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een op maat gemaakte marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

OTYS website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze OTYS websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.