carerix-header
carerix-logo

100+ Carerix websites

Vacaturewebsite, werken bij website of jobboard Ruime ervaring

Met meer dan 100 succesvolle Carerix websites zijn we dé specialist in de ontwikkeling van vacaturewebsites, uitzendwebsites, jobboards en werken-bij websites. Als ervaren Carerix partner begrijpen we jouw unieke route naar meer sollicitaties en leads. Hierbij leveren we niet alleen wat er gevraagd wordt, maar adviseren graag om jouw online groei mogelijk te maken.

Van klein project tot maatwerk en van bestaande tot nieuwe website: we koppelen naadloos met de Carerix REST API. Wil je vacatures of kandidaten op een pagina tonen, je website met het Carerix ATS verbinden of zelfs een specifieke Carerix koppeling laten ontwikkelen? Dan kun je rekenen op ons als betrouwbare partner.

0

Carerix websites

0

Jaar Carerix partner

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche websites waar wij en onze klanten trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
wall-of-websites17

Website koppelen met Carerix: een sterke basis

Bij ons begint een goede Carerix website met een solide basis: een aantrekkelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een overtuigend verhaal over je bedrijf. Deze basis is voorbereid op jouw groei en is eenvoudig uit te breiden.

Wij bouwen elke vacaturewebsite, jobboard of werken-bij website in een responsive design, volledig geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en laptop. Hierbij gebruiken wij de nieuwste technieken. Vanuit Carerix worden vacatures automatisch op je website geplaatst en sollicitanten komen direct als match in Carerix terecht. Dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s onderhouden.

Welk concept mogen wij verder uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers is benieuwd naar jouw wensen!

carerix-1

De krachtige Carerix website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de Carerix REST API
  Waar de Carerix WordPress plugin eindigt, daar begint onze oplossing. Door direct met de Carerix API te koppelen is de connectie stabiel en kan deze volledig naar wens worden ingericht.
 • Conversiegerichte sollicitatiemogelijkheden beschikbaar
  Een helder sollicitatieproces geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Zo kan de bezoeker makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw Carerix website verder uitbreiden in de toekomst
  Onze recruitment websites geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Zo ontwikkelen wij onder andere SEO geoptimaliseerde vacature pagina’s, implementeren wij regelmatig een ‘Mijn-account’ omgeving gekoppeld aan Carerix, lezen wij kandidaten uit om te tonen op de website en laten wij websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Voor het behalen van online succes is een gedegen aanpak belangrijk. Kwaliteit staat hierbij voorop. Daarom voeren wij alle projecten uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en online marketeers. Hierdoor zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de Carerix website te kijken, vergroot je de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.). We geven hierbij advies zodat je steeds de volgende stap kunt maken.

 • Google Analytics gekoppeld aan Carerix conversiemeting
  Meten is weten! In Google Analytics kunnen wij rapporten klaarzetten waarmee met één druk op de knop prestatiecijfers getoond worden. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om conversie informatie direct naar Carerix weg te schrijven. Hierdoor kan in Carerix een analyse gemaakt worden welke bron (LinkedIn, Indeed, Google Ads etc.) tot een sollicitatie of plaatsing geleid heeft.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Iedere dag komen er nieuwe technieken beschikbaar die in het algoritme van Google meegenomen worden om te bepalen of een website technisch nog up-to-date is. Door de inzet van onder andere Google Search console, Google PageSpeed insights en Ahrefs houden wij de website in goede conditie.
 • Online marketing toolings
  Voor het genereren van online bekendheid en verkeer naar de website focussen wij op organisch verkeer (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). Hierbij zetten wij tools als Hubspot, Google Ads, LinkedIn Ads, Jobboard plaatsingen, ActiveCampaign, MailChimp en Ahrefs in.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Natuurlijk staan we ook ná het live gaan van je website voor je klaar. Met onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op hulp of advies. Daarnaast bieden we trainingen aan zodat je zelf content kunt plaatsen, geven we SEO-advies om je vindbaarheid te verbeteren en zorgen we voor een betrouwbare hosting, zodat je website altijd soepel blijft werken.

Leveren jullie ook maatwerk?

Groot of klein project, we kunnen de website helemaal op jouw wensen aanpassen. Wil je iets unieks? Met de Carerix premium website krijg je maatwerk. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze Carerix-experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een op maat gemaakte marketingstrategie.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker. We hebben een eigen team van marketingspecialisten. Zij hebben ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke marketing met Carerix websites. We denken graag met je mee en maken online strategie op maat, specifiek voor jouw onderneming.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Voor websites met Carerix koppelingen gebruiken we vaak het WordPress CMS. Draait je bestaande website op een ander CMS? Geen probleem! Ook als je een voorkeur hebt voor een ander CMS dan WordPress geven we support op vele andere Content Management Systemen.

Kan ik binnen een bestaande website Carerix in laten bouwen?

Ja, dat kan. Als je al een solide website hebt en er alleen een Carerix-koppeling gebouwd moet worden, dan is het zonde om helemaal opnieuw te beginnen. In dat geval werken we samen met de huidige webbouwer of we nemen het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over. 

Kan ik ook met andere Carerix vragen bij jullie terecht?

Ja, want door onze jarenlange ervaring heeft Carerix geen geheimen meer voor ons. Zo vragen onze klanten regelmatig onze hulp bij het instellen van jobalerts, het aanmaken van e-mailsjablonen of het herinrichten van de Carerix-omgeving. 

Reviews

Dit zeggen onze Carerix klanten over ons.

Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Voor de tweede keer de bouw van onze website aan Secure Design overgelaten. Top team perfecte professionals en daarnaast ook nog een gezellige gasten ! Geweldige samenwerking met een mooi resultaat ! Echt een aanrader.

Leo Jenster

Eigenaar

De bouw van onze website door SecureDesign is uitstekend verlopen. We zijn erg blij met het eindresultaat. De medewerkers van SecureDesign zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en zeer deskundig. Het was wat ons betreft heel plezierig samenwerken met de gedreven club. Vanuit gedegen adviezen, is wat ons betreft optimaal samengewerkt aan een meer dan uitstekend eindresultaat. We zouden Securedesign dan ook van harte aanbevelen.

Kier Reitsma

Managing Partner

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

Gwendolyne van Haasteren

Accountmanager

Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe.

Lees meerminder

Sven Hemmink

Algemeen directeur

“Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!”

Jonneke Fongers

Eigenaar

Secure Design heeft veel kennis van onze recruitment software, waardoor ze een helder beeld konden schetsen van de mogelijkheden op onze website. Ik vond het prettig dat ze ook de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden lieten zien. We hebben een prettige samenwerking ervaren, met een informele manier van communiceren die goed bij ons, als Rotterdammers, past!

Roland Engels

Accountmanager

Secure Design is een prettige organisatie waar goede aandacht besteed wordt tijdens het ontwikkelen van je website. Erg goede ervaring aan de samenwerking over gehouden.

Arnoud Cazander

Directie

Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website en de koppeling met Carerix, hadden we slechts vier weken tijd. Secure Design heeft niet alleen snel en flexibel gehandeld, maar ook meegedacht en advies gegeven over hoe we Chain in de markt konden zetten. Zij weten goed wat onze boodschap is en hebben deze weten door te vertalen naar de website. We zijn hartstikke tevreden over de snelle samenwerking.

Nev Sijacic

General Manager

Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

Lees meerminder

Evie Ruardy

Recruiter/Career Coach

Via Carerix (ons recruitmentsysteem) bij Secure Design terecht gekomen. Wij hadden specifieke wensen mbt Carerix en zochten daarbij een internetbureau dat ruime ervaring had met het bouwen van Carerix websites. En ze hebben ons niet teleurgesteld :-). Ze hebben de kennis en ervaring in huis, de communicatie is helder en duidelijk (geen verrassingen achteraf), ze denken mee, zijn flexibel, geduldig, en reageren snel. Sven, Duncan en Robin…dank je wel voor de samenwerking!!

Peter Theesing

Partner

Carerix website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze Carerix websites.

   privacy statement.

  carerix-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.