carerix-header
Werken-bij-logo

De werken bij website expert

100+ werken bij websites en wervingscampagnes Ervaren werken bij website bouwer

Met meer dan 100 succesvol opgeleverde werken bij websites, personeel wervingswebsites en wervingscampagnes staan we bekend als dé recruitment website expert. We begrijpen hoe de juiste presentatie van je bedrijf enthousiaste sollicitanten aantrekt. Daarom bouwen we niet zomaar een website, maar een platform dat inspireert en motiveert.

Klein project of maatwerk? Bestaande of nieuwe website? We brengen een overtuigende bedrijfsweergave samen met een gestroomlijnd sollicitatieproces. Het resultaat is een efficiënte interactie voor zowel kandidaten als HR-managers. Wil je een stap verder? We koppelen naadloos met elk CRM of Applicant Tracking System (ATS) waarmee je nog meer HR-taken automatiseert.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de werving van personeel.

Equans Offshore Services desktop
Equans Offshore Services mobile

Equans Offshore Services

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-9

De kracht van een goede werken bij website

Een doeltreffende werken bij website biedt meer dan alleen vacatures; het vertelt het verhaal van jouw organisatie. Deze site onderscheidt zich van je bedrijfswebsite door effectief in te gaan op je bedrijfscultuur, missie en visie, en door USP’s helder te presenteren. Daarnaast geven groei- en opleidingsmogelijkheden, concrete ‘over ons’-informatie en verhalen van werknemers de potentiële kandidaten een authentiek kijkje in jouw keuken.

We bouwen elke vacaturewebsite, jobboard en werken bij website in een responsive design. Hiermee is je website optimaal toegankelijk voor mobiel, tablet en desktop. De site is ontwikkeld om met je bedrijf mee te groeien. Dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je namelijk eenvoudig zelf de site uitbreiden en pagina’s onderhouden.

Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategische marketeers zorgt dat je met jouw verhaal de juiste kandidaten bereikt.

carerix-1

De krachtige werken bij website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Website verbinden met jouw CRM, ATS of API
  Onze aanpak gaat verder waar anderen stoppen. Uiteraard kunnen we de website ook koppelen aan jullie CRM of ATS systeem. We verbinden de site bijvoorbeeld met Salesforce, Carerix, Mysolution, of Bullhorn en koppelen daarbij rechtstreeks met de API van het ATS. Zo garanderen we een stabiele connectie die precies is afgestemd op jouw wensen.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een helder sollicitatieproces geeft de hoogste conversie. Daarom implementeren we laagdrempelige sollicitatieformulieren, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Dit maakt het voor de bezoekers makkelijk om hun gegevens achter te laten.
 • Jouw werken bij website in de toekomst verder uitbreiden
  Onze werken bij websites zijn zo flexibel dat je ze eenvoudig kunt uitbreiden. Zo implementeren we regelmatig een gepersonaliseerde ‘Mijn-account’ omgeving en ontwikkelen SEO-geoptimaliseerde vacaturepagina’s. Daarnaast stellen we websitebezoekers in staat zich in te schrijven op Jobalerts of nieuwsbrieven.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een doordachte aanpak. We zetten kwaliteit altijd op de eerste plaats, wat we waarborgen door alle projecten uit te voeren met ons eigen team van grafische ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo hebben we alle expertises in eigen huis, want we houden van korte lijntjes.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de werken bij website te kijken, vergroot je de kans op sollicitaties en reacties. Met ons advies helpen we om je site voortdurend te verbeteren, zodat je steeds de volgende stap kunt zetten.

 • Google Analytics met conversiemeting
  Meten is weten, dus zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestaties. We bieden ook de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar jouw CRM systeem of ATS te sturen. Zo kun je eenvoudig nagaan welke bron, zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads, tot een sollicitatie heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google past dagelijks zijn algoritme aan om de technische staat van websites te beoordelen. Wij zetten geavanceerde tools in zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs om jouw website in topconditie te houden.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Onze aanpak richt zich op meer verkeer naar je website en het vergroten van de online zichtbaarheid. Dit kunnen we met zowel organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) als betaald verkeer via online advertenties. We gebruiken hiervoor onder andere Google Ads, HubSpot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs, en plaatsingen op verschillende jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning gaat ook verder na de lancering van je werken bij website. Door onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op onze hulp en advies. We bieden trainingen om je te leren hoe je zelf content kunt beheren en kunnen je SEO-advies geven om je vindbaarheid te verhogen. Uiteraard zorgen we altijd voor een stabiele en betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft functioneren.

Kan ik een werken bij website integreren met mijn bestaande bedrijfswebsite?

Ja, dat kan. Het wordt dan een aparte werken bij-sectie op je bestaande website. Hiervoor kunnen we samenwerken met je huidige webbouwer of het beheer en de ontwikkeling van de website overnemen.

Echter, we adviseren een op zichzelf staande werken bij website. Deze draait op een eigen domeinnaam en de gehele site is gericht op de werving van nieuwe medewerkers. Voor zowel de bezoekers van de site als voor zoekmachines (SEO) is dit een stuk duidelijker en overzichtelijker.

Kan ik ook met andere vragen over werken bij websites bij jullie terecht?

Natuurlijk; dankzij onze ervaring met de meest uiteenlopende recruitment websites is geen vraag ons te gek. Onze klanten vragen bijvoorbeeld onze hulp voor het opstellen van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van hun recruitment platform.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Ja, we gebruiken regelmatig WordPress CMS voor onze werken bij websites. Het is geen probleem als je huidige website een ander CMS gebruikt; we bieden ondersteuning voor diverse Content Management Systemen als je een andere voorkeur hebt dan WordPress CMS.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Wij beschikken over een toegewijd team van marketingexperts, ervaren in zowel algemene online marketing als in de specifieke marketing die nodig is voor werken bij websites. We denken graag met je mee en maken een online strategie op maat, die specifiek aansluit op de wensen en doelen binnen jouw organisatie.

Leveren jullie ook maatwerk?

Of het nu gaat om een groot project of een kleine aanpassing, we stemmen de website perfect op jouw wensen af. Op zoek naar iets echt unieks? Volledig maatwerk geeft alle creatieve ruimte en maximale flexibiliteit. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een uniek design en onze experts in werken bij websites ontwikkelen alle benodigde koppelingen en functionaliteiten. Dit alles wordt ondersteund door een maatwerk marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Werken bij website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze werken bij websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.