webshop-header2
wordpress-logo
woocommerce-logo

Wordpress Woocommerce webshop

WordPress webshop, webwinkel, online shop ontwikkelen Ervaren WooCommerce websitebouwer

Met ruim 350 succesvol opgeleverde WordPress websites staan we bekend als dé WooCommerce webshop expert. Van klein project tot maatwerk en van bestaande tot nieuwe webshop: we ontwikkelen altijd een uniek design dat jouw doelgroep aanspreekt.

Wil je extra online verkoop genereren, SEO optimaliseren of je WordPress webshop koppelen aan een API? Ook dan kun je rekenen op ons als betrouwbare WordPress WooCommerce partner.

Als ervaren webwinkel webbouwer nemen we je mee van een doordacht plan naar een overtuigende WordPress webshop. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw producten professioneel gepresenteerd worden en dat er conversies (online verkopen, offerte aanvragen en contactaanvragen) worden gegenereerd.

0

Wordpress websites

0

Jaar WooCommerce ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze webshops we trots op zijn.

Dedito Boots desktop
Dedito Boots mobile

Dedito Boots

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Sleeshop desktop
Sleeshop mobile

Sleeshop

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Ecooter desktop
Ecooter mobile

Ecooter

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
AGM desktop
AGM mobile

AGM

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-13

Webshop ontwikkelen in WordPress WooCommerce

Met een aantrekkelijk design, laagdrempelig aankoopproces en een overtuigende productweergave leggen we de fundering voor een effectieve WordPress webwinkel. We ontwikkelen je online shop zó dat deze makkelijk is uit te breiden.

Omdat we elke WooCommerce website bouwen met een responsive design, presteert je webshop optimaal op mobiel, tablet en desktop. Daarbij hebben we het CMS van WordPress nog gebruikersvriendelijker gemaakt. Zo kun je altijd makkelijk zelf de producten, pagina’s, afbeeldingen en orders beheren.

Voor je online betalingen kunnen we je webshop koppelen met betaalproviders zoals Mollie, PayPal, Adyen, MultiSafePay, PAY, Buckaroo, Stripe, CM.com, Worldpay etc.

Welk concept mogen we verder uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om jouw online shop vorm te geven.

woocommerce-2

De krachtige WooCommerce shop die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een webshop:

 • One-step checkout en WhatsApp
  Een overzichtelijke webwinkel met een logische navigatie geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor laagdrempelige aankoopmogelijkheden zoals one-step checkout en kunnen vragen via WhatsApp gesteld worden. Hierdoor kan de bezoeker makkelijk zijn gegevens achterlaten of een bestelling plaatsen.
 • Jouw WordPress WooCommerce webwinkel in de toekomst verder uitbreiden
  Onze webshops geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Hiervoor ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, converterende productpagina’s, interactieve elementen en kunnen websitebezoekers zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
 • Directe koppeling met jouw CRM via een API
  Onze aanpak gaat verder waar anderen stoppen. Door direct met je administratie of CRM te koppelen, komen verkopen rechtstreeks in je systeem terecht. Deze koppeling richten we geheel naar wens voor je in.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk e-commerce succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat hierbij altijd op de eerste plaats. Daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de WooCommerce webwinkel te kijken, vergroot je de kans op online verkoop. We geven je hierbij advies om je shop voortdurend te verbeteren. Zo kun je steeds de volgende stap zetten in de optimalisatie van je online winkel.

 • Google Analytics gekoppeld aan WooCommerce conversiemeting
  Meten is weten, dus zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestaties. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar Google Analytics te sturen. Hier kun je eenvoudig nagaan welke bron (zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads) tot een verkoop of offerte aanvraag heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de shop
  Dagelijks past Google zijn algoritme aan om de technische staat van webshops te beoordelen. Met tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs zorgen we dat jouw webshop technisch up-to-date en in topconditie blijft.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om je online bekendheid te vergroten en meer online verkopen te genereren, richten we ons op zowel organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) als op betaald verkeer (online advertenties). Hiervoor gebruiken we diverse tools zoals HubSpot, Google Ads, LinkedIn Ads, Ahrefs, MailChimp en ActiveCampaign.

Kan ik ook met andere WooCommerce vragen bij jullie terecht?

Ja, natuurlijk; je mag voor elke vraag contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring heeft WooCommerce geen geheimen meer voor ons. We zijn bekend met alle veelgestelde vragen. Denk bijvoorbeeld aan vragen over hoe je meer omzet kunt genereren via je webwinkel, het aanmaken van e-mailsjablonen, een aantrekkelijke productpresentatie of over het volledig opnieuw inrichten van de WordPress WooCommerce-omgeving.

Leveren jullie ook een maatwerk webshop?

Jazeker, of het nu om een kleine webwinkel of een groot project gaat, we kunnen jouw webshop altijd volledig naar jouw wensen realiseren. Onze grafisch ontwerper maakt een uniek ontwerp, waarna onze WordPress WooCommerce-specialisten alle benodigde functionaliteiten ontwikkelen. Daarnaast kan de webshop direct aan jouw CRM gekoppeld worden. Tot slot denken onze marketeers een effectieve online marketingstrategie uit.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Dat kan altijd. Allereerst heb je garantie op het geleverde product en ook na oplevering van de webshop mag je altijd op onze ondersteuning rekenen. Hiervoor bieden we support- en servicecontracten. Daarnaast kunnen we ook trainingen verzorgen zodat je zelf teksten, afbeeldingen en producten kunt beheren, krijg je SEO-advies om je website goed vindbaar te maken en verzorgen we de hosting waardoor je website netjes blijft draaien.

Verzorgen jullie ook online marketing voor webshops?

Ja, hiervoor hebben we een eigen team van marketeers in dienst. Deze specialisten hebben ruime ervaring met het online promoten van webshops. Uiteraard kun je ook bij ze terecht met algemene online marketing vragen. Voor het uitwerken van een online marketingstrategie dat specifiek is gericht op jouw bedrijf, denken we graag met je mee.

Bouwen jullie webshops o.b.v. WordPress?

Voor de ontwikkeling van webshops i.c.m. WooCommerce maken we gebruik van het WordPress CMS. Draait je bestaande website op een ander CMS of heb je voorkeur voor een ander CMS dan WordPress? Geen probleem! Wij bieden naast WooCommerce support op een brede scala aan webshop frameworks zoals Magento, Adobe Commerce en Laravel.

Kan ik WooCommerce binnen een bestaande website laten inbouwen?

Ja, afhankelijk van de gebruikte techniek van de website is het in veel gevallen mogelijk om de WooCommerce plugin in te bouwen. Het is dan niet nodig om een volledig nieuwe website te laten bouwen. We werken hiervoor samen met de oorspronkelijke webbouwer of we kunnen voor de gehele website het beheer en de ontwikkeling overnemen.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

Dario Martina

Eigenaar

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.