ufinity

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Ufinity is gespecialiseerd in accounting, controlling, analyse & business analyse, tax & treasury en dat op vier niveaus (junior, medior, senior, C-level). Zijhelpen de CFO met de meest complexe vraagstukken op vlak van HR én op vlak van financiële processen.

www.ufinity.be

ufinity was op zoek naar een webbouwer die een onderscheidende website neer kon zetten waarop zowel finance jobs als beschikbare finance professionals gepresenteerd kunnen worden. Daarbij moest de identiteit van ufinity duidelijk naar voren komen. Als must moest de website kunnen communiceren met het Carerix ATS.

  • Direct inzicht in beschikbare finance professionals
  • Uitgebreid portaal waar interessante Finsights worden gedeeld
  • Volledig geoptimaliseerd voor SEO

Tijdens verschillende brainstormsessies is uitgebreid gekeken naar de doelgroep, structuur en grafische weergave van de nieuwe website. Hierbij zijn alle ideeën uitgewerkt in grafische ontwerpen zodat voor de start van de ontwikkeling een duidelijk beeld werd geschetst van het eindresultaat.

Gedurende de bouw hebben wij ufinity uitgebreid advies gegeven over SEO en online marketing. Daarnaast hebben we ondersteund met de optimalisatie van hun Carerix systeem. Met het eindresultaat loopt ufinity vooruit op de rest van de markt en dat is te merken aan de reacties van de bezoekers.

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie
- Ufinity

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten