Webdesign Haarlem? Kies Secure Design

Secure Design is een professionele webdesigner in de buurt van Haarlem die jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign, maatwerk oplossingen, branding en online marketing. Dankzij onze 10 jaar ervaring weten wij precies op welke manier we onze kennis moeten inzetten om jouw bedrijf te laten groeien.

Meer dan 100 bedrijven online laten groeien

Past jouw website niet meer bij de moderne tijd en is het hoog tijd dat hier verandering in komt? Wij kunnen je helpen! Dankzij ons gemêleerde team van specialisten kunnen wij precies realiseren wat jij voor ogen hebt. Weet je nog niet precies welke stijl je wilt? Geen probleem wij denken graag met je mee!

Wij zorgen er altijd voor dat de website zowel op desktop als op een smartphone of tablet mooi wordt vertoont. Alle zakelijke websites die wij maken zijn gebruiksvriendelijk en responsive. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plek. Zo weet je zeker dat je nog lang kan genieten van je nieuwe website.

Tevreden klanten

jaar ervaring

+ regels code

Behaalde successen!

Wij geloven er in dat je website het online visite kaartje is van jouw onderneming. Om een goede indruk achter te laten moet je website er aantrekkelijk, herkenbaar en professioneel uitzien. Wij begrijpen dit als geen ander. Daarom gaat onze designer aan de slag met het maken van een uniek op maat gemaakt ontwerp. Dit ontwerp past bij jouw huisstijl en de boodschap die er uitgedragen moet worden. Wanneer het ontwerp klopt wordt de website gerealiseerd en gebouwd.

Ons team is doelgericht en transparant. Wij nemen je mee in het gehele proces zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ons doel is om jouw website tot een online succes te maken!

Webdesign Leiden

Ons webdesign bureau biedt een totaaloplossing

Ons webdesign bureau in de buurt van Haarlem is gespecialiseerd in het maken van WordPress websites. Wij zorgen ervoor dat jouw WordPress website de juiste boodschap vertelt en indruk maakt op de doelgroep. Naast WordPress hebben wij ook kennis over andere CMS-systemen.

Naast webdesign hebben kunnen wij ook ondersteunen bij de online marketing van jouw onderneming. Als de website af is wil je natuurlijk dat hij wordt gevonden op Google en dat de doelgroep je weet te vinden. Daarnaast zijn er verschillende tools waarmee je het bezoekersgedrag op de website kan analyseren en meten. Met deze informatie kan de website verder geoptimaliseerd worden waardoor de conversie zal toenemen.

Naast klanten in Haarlem hebben onder andere ook klanten in Leiden, Den Haag, Utrecht, Amsterdam, Amsterdam-Zuid, Capelle aan den IJssel en Rotterdam.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Dit is wat onze klanten over ons zeggen

 • WF Exclusive Boattrips

  Eigenaar
  - WF Exclusive Boattrips

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een hebben een prettige crew. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.
  Secure Design is een prettig en professioneel bedrijf. Het resultaat mag er zijn!

 • Dalia Shaieyouta

  Communicatie & PR
  - ElectronicPartner

  Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

   

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - Kedin

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Reinier Cordemeyer

  External Affairs
  - Beroependagen

  Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - DirectPay

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Kunnen wij je ergens in adviseren of heb je een vraag? Wacht niet en neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. Je kan ons altijd bellen of langskomen om kennis te maken. Je kan ook een bericht achter laten in onderstaand contact formulier, dan benaderen we je zo snel mogelijk.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *
  Bedrijfsnaam:
  Telefoonnummer: *
  Email: *
  Bericht: *
  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!