Business Orientation Days

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

De Business Orientation Days is een tweedaags carrière-evenement, georganiseerd voor studenten met interesse in finance, economics, business administration of een kwantitatieve studierichting. Het event heeft als doel om studenten in contact te brengen met toonaangevende bedrijven om zich te oriënteren of hun potentiële toekomstige werkgever te ontmoeten.

www.businessorientationdays.nl

Elk jaar worden de Business Orientation Days georganiseerd. De commissie had de wens om een website te realiseren waar deelnemers zich online konden registreren en daarna door middel van een algoritme konden worden ingeroosterd op onderdelen van het programma. Hiermee zou tijdens het organiseren van het event aanzienlijk tijd bespaard kunnen worden. Verder moest ook de communicatie rondom het event via de website verlopen.

  • Studenten kunnen zich aanmelden voor activiteiten
  • Het algoritme verdeelt de aangemelde studenten over de activiteiten
  • De website is gekoppeld met Salesforce en Verenigingenweb

Als eerste stap hebben we een uitgebreide brainstormsessie gehad. Hierbij heeft de commissie hun wensen voor de website uitgesproken en hebben wij oplossingen uitgewerkt. Daarbij is ook het event organisatieproces en algoritme van begin tot eind in kaart gebracht.

Na de brainstorm heeft onze grafisch ontwerper het design van de website gemaakt. Nadat deze definitief was, zijn onze developers gestart met het bouwen van de website en implementeren van het gewenste event algoritme. Ter voorbereiding op het event zijn de functionaliteiten van de website en het algoritme uitvoerig getest. Daarna is er gewerkt naar de livegang van de website.

De nieuwe website heeft ervoor gezorgd dat studenten zich makkelijk online konden aanmelden voor de Business Orientation Days en de bijbehorende activiteiten. Dat heeft bijgedragen aan het succes van de Business Orientation Days.

Reinier Cordemeyer

External Affairs
- Beroependagen

Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten