ONZE VACATURES. KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

Vacature online marketeer (hbo, 32-36 uur)

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven Online marketeer uit de omgeving Leiden om ons team te versterken. Ben jij gemotiveerd, geef je graag advies en heb je interesse in online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het team van Secure Design bestaat uit een groep enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Door de meer dan honderd klanten uit verschillende branches, ben je keer op keer verzekerd van een uitdagende en afwisselende werkdag. Het werken in een klein team geeft je de voordelen van communiceren via korte lijnen en veel zelfstandigheid. Een gezonde dosis humor en een professionele werkhouding gaan bij ons hand in hand, dat geldt voor ons maar ook voor onze klanten.

Wil je eens kennismaken met ons team? We zijn te vinden op de Perzikweg in Leiden. Laat ons weten wanneer je langskomt, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Vacature Junior PHP developer (mbo / hbo, 32-40 uur)

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven PHP webdeveloper uit de omgeving Leiden, die klaar is om ons team te komen versterken. Praat en droom jij code, ben jij gemotiveerd, leergierig en heb jij ervaring met webontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Medior PHP (32-40 uur)

Voor onze opdrachtgevers binnen deze branches ontwikkel je wordpress plugins of templates, complexe (REST) API-koppelingen en maatwerksystemen. Kortom: een uitdagende en veelzijdige job voor een gekwalificeerde PHP’er.

ONZE STAGES

Stagiair(e) webontwikkeling (hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Word jij onze nieuwe stagiair(e) webontwikkeling? Ben jij gemotiveerd, leergierig en heb jij interesse in webontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Loop stage in een klein en gezellig team en doe veel kennis en ervaring op van webdevelopment.

Stagiair(e) online marketing (hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Wij hebben een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair(e) online marketing. Ben jij gemotiveerd, leergierig en heb jij interesse in online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Loop stage in een klein en gezellig team in Leiden en doe in korte tijd veel kennis en ervaring op.

Stagiair(e) webontwikkeling (mbo afstudeer-/meeloopstage, 32-40 uur)

Word jij onze nieuwe stagiair(e) webontwikkeling? Ben jij gemotiveerd, leergierig en heb jij interesse in webontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Loop stage in een klein en gezellig team en doe veel kennis en ervaring op van webdevelopment.

Stagiair(e) marketingcommnicatie (hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Ben jij onze nieuwe marketingcommunicatie topper? Weet jij alles van social media, ben je goed in het schrijven van teksten en heb je goede organisatorische skills? Dan zijn wij op zoek naar jou! Loop stage in een klein en gezellig team in Leiden en doe in korte tijd veel kennis en ervaring op.