Wij hebben vacatures, kom jij bij ons werken?

Het team van Secure Design bestaat uit een groep enthousiastelingen die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen vakgebied. Door de meer dan honderd klanten uit verschillende branches, ben je keer op keer verzekerd van een uitdagende en afwisselende werkdag. Het werken in een klein team geeft je de voordelen van communiceren via korte lijnen en veel zelfstandigheid.

Een gezonde dosis humor en een professionele werkhouding gaan bij ons hand in hand, dat geldt voor ons maar ook voor onze klanten.

Wil je eens kennismaken met ons team? We zijn te vinden op de Perzikweg in Leiden. Laat ons weten wanneer je langskomt, dan zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Dienstverband
Functie
Opleidingsniveau
Ervaringsniveau

Vacature Junior PHP webdeveloper (HBO, Leiden, 32-40 uur)

Vaste baan
Back-end developer
HBO
Junior

Praat en droom jij code, ben jij gemotiveerd, leergierig en heb jij ervaring met webontwikkeling? Dan zoeken wij jou! Wij hebben per direct plek in ons gezellige team in Leiden voor een enthousiaste webdeveloper. Dus wil jij jezelf blijven ontwikkelen en ben jij niet bang om je collega’s uit te dagen voor een potje gamen? Solliciteer dan snel!

Vacature online marketeer (hbo, 32-36 uur)

Vaste baan
Marketeer
HBO
Junior, Medior

Per direct zijn wij op zoek naar een gedreven Online marketeer uit de omgeving Leiden om ons team te versterken. Ben jij gemotiveerd, geef je graag advies en heb je interesse in online marketing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature front-end developer (mbo / hbo, 32-40 uur)

Vaste baan
Front-end developer
MBO, HBO
Junior, Medior

Ben jij gedreven, heb je gevoel voor usability en wil je jouw kennis over webontwikkeling delen met jouw collega’s en klanten? Dan zoeken wij jou! Per direct hebben wij plek in ons gezellige team in Leiden voor een enthousiaste front-end developer. Dus wil jij jezelf blijven ontwikkelen en je collega’s inmaken met een potje tafelvoetbal? Solliciteer dan snel!

Stage marketingcommunicatie (Leiden, hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Stage
Marketeer
HBO
Junior

Kennen Facebook, Twitter en LinkedIn geen geheimen meer voor jou? En heb jij interesse in marketing en communicatie? Dan zoeken wij jou! Wij hebben een plekje vrij in ons team voor een enthousiaste marketingcommunicatie stagiair(e). Wil je in korte tijd veel leren over marketingcommunicatie? Solliciteer dan snel!

Stage online marketing (Leiden, hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Stage
Marketeer
HBO
Junior

Heb jij altijd al meer willen leren over social media, Google Analytics, SEO webteksten of online marketing in zijn geheel? Dan is dit je kans! Wij hebben een plekje vrij voor een enthousiaste stagiair(e) online marketing. Dus wil jij in korte tijd veel leren over online marketing? Solliciteer dan snel!

Stage webontwikkeling (Leiden, hbo meeloopstage, 32-40 uur)

Stage
Back-end developer
HBO
Junior

Wil jij écht wat leren over webontwikkeling, werken aan grote projecten en volledig meedraaien in een bedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In ons gezellige team hebben we een plek vrij voor een enthousiaste stagiair(e) webontwikkeling! Ben jij gemotiveerd en wil je in korte tijd meer leren? Solliciteer dan snel!