carerix-header
logo-visma-easycruit

EasyCruit website expert

100+ vacaturewebsites, jobboards en werken bij websites Ervaren EasyCruit webbouwer

Voor je EasyCruit website heb je een ervaren partner nodig. De meer dan 100 succesvol opgeleverde vacaturewebsites, jobboards en werken bij websites bewijzen dat je op ons kunt rekenen. We begrijpen jouw unieke route naar meer leads en gaan verder waar anderen stoppen. Vanaf concept tot zelfs na de realisatie, nemen we je bij de hand met deskundig advies.

Klein project of maatwerk? Bestaande of nieuwe website? We koppelen naadloos met de EasyCruit API en de EasyCruit XML-feed. Toon vacatures of kandidaten op je site en laat je website verbinden met het EasyCruit ATS. Zelfs een specifieke EasyCruit koppeling laten ontwikkelen? Ook dan kun je rekenen op een betrouwbare partner.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar Mysolution partner

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-8

Website koppelen met EasyCruit: een sterke basis

Een effectieve EasyCruit website begint bij ons met een stevige basis: een overzichtelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een boeiend bedrijfsverhaal. Deze basis is ontwikkeld om met je bedrijf mee te groeien en kan gemakkelijk worden uitgebreid.

We bouwen elke vacaturewebsite, jobboard en werken bij website in een responsive design. Hiermee is je website optimaal toegankelijk voor mobiel, tablet en desktop. Vacatures worden vanuit EasyCruit automatisch op je website geplaatst en sollicitanten worden direct als match in EasyCruit gezet. Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd eenvoudig zelf de pagina’s onderhouden.

Welke doelen bepalen jouw succes? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategische marketeers staat klaar om je te helpen deze doelen te bereiken.

carerix-1

De krachtige EasyCruit website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de EasyCruit API
  Onze aanpak gaat verder waar anderen stoppen. Door rechtstreeks te koppelen met de EasyCruit API, garanderen we een stabiele connectie die precies is afgestemd op jouw behoeften.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een gestroomlijnd sollicitatieproces zorgt voor de beste conversie. Daarom implementeren we laagdrempelige sollicitatieformulieren, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Dit maakt het voor de bezoekers makkelijk om hun gegevens achter te laten.
 • Jouw EasyCruit website in de toekomst verder uitbreiden
  Dankzij de flexibiliteit van onze recruitment websites kun je ze eenvoudig uitbreiden. Zo implementeren we regelmatig een met EasyCruit gekoppelde ‘Mijn-account’ omgeving en ontwikkelen SEO-geoptimaliseerde vacaturepagina’s. Daarnaast lezen we kandidaten uit om op de website te tonen en stellen we websitebezoekers in staat zich in te schrijven op Jobalerts of nieuwsbrieven.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Een gedegen aanpak is de basis voor elk online succes. We zetten kwaliteit altijd op de eerste plaats, wat we waarborgen door alle projecten uit te voeren met ons eigen team van grafische ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Deze aanpak garandeert niet alleen topkwaliteit, maar zorgt ook voor korte communicatielijnen.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Het regelmatig bekijken van je websiteprestaties verhoogt je kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.). Met ons advies helpen we je om steeds de volgende stap te zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan EasyCruit conversiemeting
  Meten is weten! Daarom zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestatiecijfers. We bieden ook de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar EasyCruit te sturen. Zo kun je eenvoudig nagaan welke bron, zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads, leidde tot een plaatsing of sollicitatie.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google past dagelijks zijn algoritme aan om de technische staat van websites te bepalen. Wij gebruiken geavanceerde tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs om ervoor te zorgen dat jouw website technisch optimaal blijft presteren.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om de online zichtbaarheid te verhogen en meer verkeer naar je website te trekken, leggen we de focus op zowel organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) als betaald verkeer via online advertenties. We gebruiken hiervoor diverse tools, waaronder Google Ads, Hubspot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs, en plaatsingen op verschillende jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning gaat ook verder na de lancering van je website. Door onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op onze hulp en advies. We bieden trainingen om je te leren hoe je zelf content kunt beheren, kunnen je SEO-advies geven om je vindbaarheid te verhogen, en we zorgen voor een stabiele en betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft functioneren.

Kan ik binnen een bestaande website EasyCruit in laten bouwen?

Zeker, dat is mogelijk. Als je website al goed functioneert en je alleen een EasyCruit-koppeling nodig hebt, is het onnodig om opnieuw te beginnen. Wij kunnen samenwerken met de oorspronkelijke webbouwer of – indien nodig – het volledige beheer en de ontwikkeling van je website overnemen.

Kan ik ook met andere EasyCruit vragen bij jullie terecht?

Natuurlijk; dankzij onze ervaring met EasyCruit kunnen we op elke vraag een antwoord bieden. Klanten zoeken vaak onze assistentie voor zaken als het opstellen van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de EasyCruit-omgeving.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Ja, voor websites met EasyCruit koppelingen gebruiken we regelmatig het WordPress CMS. Mocht je bestaande website draaien op een ander CMS, dan is dat voor ons geen probleem. Wij bieden naast WordPress CMS namelijk ook ondersteuning voor diverse andere Content Management Systemen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Ons team van marketingexperts heeft ruime ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke strategieën voor EasyCruit websites. We denken graag met je mee en maken een online strategie op maat, die specifiek aansluit op jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Of het nu gaat om een groot project of een kleine aanpassing, we stemmen de website perfect op jouw wensen af. Op zoek naar iets echt unieks? Onze EasyCruit premium website biedt volledig maatwerk. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een uniek design en onze EasyCruit-experts ontwikkelen alle benodigde koppelingen en functionaliteiten. Dit alles wordt ondersteund door een speciaal voor jou ontworpen marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

EasyCruit website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze EasyCruit websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.