Checkmark

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

CheckMark is al 20 jaar gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van professionals in de chemie, biotech, food en farma. CheckMark realiseert zich dat 'Quality of Life' meer dan ooit de drijfveer van medewerkers beïnvloedt en 'Quality of Staff' meer dan ooit het succes van organisaties bepaalt.

www.checkmark.nl

De oude website sloot visueel niet meer aan bij de huidige tijd en ook functioneel voldeed de website niet aan hun wensen. CheckMark was daarom op zoek naar een partij met ruime ervaring met het bouwen van Carerix koppelingen.

  • Mijn-accountgedeelte
  • Uitgebreide jobalert
  • Vacatures binnen reistijd d.m.v. Google Maps

De website is in fases ontwikkeld. Allereerst is er een basisversie live gegaan. Steeds werden er nieuwe functionaliteiten bijgebouwd om verder te groeien. Tot op heden wordt de website nog verbeterd en uitgebreid.

Doordat de website nog steeds verbeterd en uitgebreid wordt, is de website altijd up-to-date volgens de laatste trends en ontwikkelingen.

Sven Hemmink

Algemeen directeur
- CheckMark

Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten