zakelijke-website3
laravel-logo

Laravel website ontwikkelen

Bedrijfswebsite, corporate website, maatwerk applicatie Ervaren Laravel websitebouwer

Het bouwen van een Laravel website of Laravel applicatie vraagt om de expertise van een ervaren partner. Van bedrijfswebsites tot complexe webapplicaties met geavanceerde functionaliteiten: onze bewezen staat van dienst geeft je de zekerheid op een succesvolle realisatie van jouw project.

Door Laravel naadloos te integreren met API’s, databases, CRM-systemen en andere bedrijfssoftware, sluiten we je website of applicatie perfect aan op al je bedrijfsprocessen. Zo krijg je altijd een krachtige en veilige website, webapplicatie of webshop die klaar is voor de toekomst.

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar Laravel ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze websites waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Heijmans Materieelbeheer desktop
Heijmans Materieelbeheer mobile

Heijmans Materieelbeheer

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
DentalCharting desktop
DentalCharting mobile

DentalCharting

 • huisstijl-ontwerp
 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-11

Website ontwikkelen in Laravel

Een aantrekkelijk design, heldere navigatie, duidelijke call to actions en optimale prestaties zien we als een must voor een kwalitatieve Laravel website. De website wordt zo ontwikkeld zodat deze in de toekomst eenvoudig uit te breiden is.

We bouwen elke Laravel website in een responsive design. Hierdoor presteert je website perfect op mobiel, tablet en desktop. Deze leveren wij met een helder en gebruiksvriendelijk CMS. Zo kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s, content en formulieren aanpassen.

Welk concept mogen we voor je uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om jouw ideeën vorm te geven.

wordpress2

De krachtige Laravel website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met jouw CRM via een API
  Waar anderen stoppen, gaan wij een stap verder. We integreren je Laravel website naadloos met jouw CRM, ERP of andere systemen. Hierdoor komen data en leads rechtstreeks in je systeem terecht. Deze koppelingen richten we volledig naar wens voor je in.
 • Conversiegerichte formulieren en contactmogelijkheden
  Een heldere navigatie en interactieve formulieren geven de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor laagdrempelige contactmogelijkheden, zoals vragen stellen via WhatsApp, een bel mij terug verzoek en interactieve formulieren. De bezoeker kan zo makkelijk zijn gegevens achterlaten welke direct in jouw CRM terecht komen.
 • Jouw Laravel website in de toekomst verder uitbreiden
  Onze Laravel websites zijn ontworpen met een sterke focus op flexibiliteit en groei. Ze zijn hierdoor klaar om direct uit te breiden. Daarnaast ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO- geoptimaliseerde landingspagina’s, interactieve elementen, een intranet (Mijn account omgeving) en stellen we websitebezoekers in staat zich in te schrijven op de nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een zorgvuldig doordacht plan. Kwaliteit staat voorop, daarom voeren we elk Laravel project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig de prestaties van de Laravel website te analyseren, vergroot je de kans op conversie (contact aanvragen, nieuwe leads, verkoopkansen etc.). We geven je gericht advies om je site voortdurend te verbeteren, zodat je steeds de volgende stap kunt zetten.

 • Google Analytics met conversiemeting
  Data ontsluit nieuwe groeikansen, dus meten is weten! Daarom zetten we in Google Analytics rapporten klaar waarmee je met één druk op de knop inzicht krijgt in je prestatiecijfers. Daarnaast kunnen we ook conversiegegevens direct naar Google Analytics sturen. Hierin kun je eenvoudig nagaan welke bron (zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads) tot een contactaanvraag of een nieuwe lead heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Elke dag past Google zijn algoritme aan om te bepalen of een website technisch up-to-date is. Met tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs zorgen we ervoor dat jouw website in topvorm blijft.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Voor het genereren van online zichtbaarheid en meer verkeer, focussen we op zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaalde advertenties. We maken gebruik van tools zoals HubSpot, Google Ads, LinkedIn Ads, plaatsingen op jobboards, ActiveCampaign, MailChimp en Ahrefs.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning gaat natuurlijk gewoon verder na de lancering van je Laravel website. Met onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op onze hulp en advies. We bieden trainingen aan waarna je zelf je content kunt beheren en we geven SEO-advies om je vindbaarheid te verhogen. Uiteraard ben je altijd verzekerd van betrouwbare hosting zodat je website altijd soepel blijft draaien.

Kan ik mijn bestaande website omzetten naar een Laravel website?

Ja, dat kan. We kunnen je huidige website omzetten naar een moderne Laravel-website, waarbij we de huidige content behouden en eventuele functionaliteiten uitbreiden of verbeteren. Of je nu overstapt van een ander CMS of een eigen custom oplossing, we zorgen voor een naadloze migratie. We optimaliseren jouw Laravel website op snelheid, beveiliging en schaalbaarheid, zodat deze perfect aansluit op de huidige en toekomstige behoeften van je bedrijf.

Kan ik ook met andere Laravel vragen bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met Laravel zijn we bekend met alle vragen, antwoorden en oplossingen. Onze klanten vragen bijvoorbeeld regelmatig onze hulp bij het koppelen van Laravel met een API, Laravel framework upgrade, verbeteren van de websiteprestaties, het optimaliseren van SEO, of het herstructureren van de Laravel-omgeving. We staan klaar om je te helpen met al je Laravel-gerelateerde vragen.

Bouwen jullie ook websites met een ander CMS dan Laravel?

Jazeker, we gebruiken regelmatig Laravel vanwege z’n kracht en flexibiliteit, maar natuurlijk ondersteunen we ook andere Content Management Systemen. Denk hierbij aan onder andere WordPress of Magento voor webshops. Heb je voorkeur voor een ander CMS dan Laravel? We adviseren je graag en zorgen voor een naadloze overgang naar een CMS dat het beste past bij jouw behoeften en bedrijfssituatie.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Ons team van marketingexperts heeft ruime ervaring met zowel algemene online marketing als met specifieke strategieën voor Laravel-websites. We denken graag met je mee en maken een online strategie op maat, die aansluit bij de doelen van jouw bedrijf.

Leveren jullie ook maatwerk?

Of het nu gaat om een klein project of een groot uit te werken concept; we ontwikkelen een Laravel-website die perfect aansluit bij jouw wensen en doelen. Wil je iets echt unieks? Laravel geeft je alle creatieve ruimte en flexibiliteit wat maatwerk mogelijk maakt. Onze grafisch ontwerpers zorgen voor een uniek design, terwijl onze Laravel-experts alle gewenste API-koppelingen en functionaliteiten inbouwen. Dit alles wordt ondersteund door een maatwerk marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Wouter Put

Directeur

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.