Kedin

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Kedin is onderdeel van de Credit Exchange Groep. Kedin helpt het beste uit het budget van consumenten en bedrijven te halen. Kedin biedt daarom keuzevrijheid, flexibiliteit en gemak in betalen. Richt financiën in op een passende manier en haal het beste uit een budget.

www.kedin.nl

De vernieuwde marktpositionering en diensten van Kedin zorgden ervoor dat de website ook toe was aan vernieuwing. Keuzevrijheid, flexibiliteit en gemak van het CMS waren daarbij een must. Ook moest de huisstijl en het grafische ontwerp naadloos op de website verwerkt worden. Als laatste wilde Kedin dat de website gekoppeld werd aan hun interne systemen.

  • Je kunt je maandlasten berekenen met een calculator;
  • Direct online krediet aanvragen;
  • Verschillende animaties op knoppen en elementen.

In samenwerking met de grafisch ontwerpers van Kedin hebben we alle pagina’s van de website uitgedacht en hebben zij deze ontworpen. Daarna hebben wij de website op basis van de ontwerpen ontwikkeld, interactieve elementen geïntegreerd en de directe koppeling tussen de website en de interne systemen van Kedin gerealiseerd. Vervolgens hebben wij Kedin een beheerderstraining gegeven, zodat zij zelf alles kunnen beheren. Daarin blijven wij betrokken door advies te geven en ondersteuning te bieden bij vragen.

Kedin kan sinds de livegang van de website mensen gemakkelijker helpen met consumentenkrediet.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor
- Kedin

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten