Webdesign Leiden? Kies Secure Design

Secure Design is de webdesigner in Leiden met ruim 10 jaar ervaring. Wij helpen je verder met het online presenteren van jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jouw website professionaliteit uitstraalt en dat de juiste boodschap wordt overgedragen. Hierdoor levert jouw nieuwe website leads en verkopen op.

De teller staat op 30+ gebouwde websites voor bedrijven in Leiden

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij een unieke professionele website ontwikkelen die precies aansluit op jouw wensen. Inmiddels hebben wij al meer dan 30 zakelijke websites voor bedrijven in de regio Leiden ontwikkeld! Laat je website bouwen door een vertrouwde websitebouwer in Leiden.

Naast de ontwikkeling van de website kunnen wij ook de online marketing verzorgen. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste marketingtools zodat jouw website goed vindbaar wordt en blijft.

Websites in Leiden

jaar ervaring

+ regels code

Succesverhalen uit de omgeving Leiden waar wij en onze klanten trots op zijn

Kies voor een website bouwer in Leiden, wij kennen de markt

Wil jij een website laten maken maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Secure Design helpt je verder. Wij denken graag met je mee om ook jouw bedrijf online uniek te presenteren en meer business te genereren. Wij hebben ruime ervaring met WordPress waardoor wij een website kunnen maken die helemaal aansluit op jouw wensen.

Onze ontwerper gaat aan de slag en zal een uniek op maat gemaakt webdesign ontwerpen. De website zal op deze manier aan al je wensen voldoen. Als website bouwer in Leiden denken wij altijd met je mee en zorgt dat je trots bent op het eindresultaat!

Naast klanten in Leiden hebben wij ook klanten in Noordwijk, Sassenheim, Katwijk, Voorschoten, Rijnsburg, Valkenburg, Leiderdorp, Oegstgeest en Wassenaar.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Deze websitebouwer Leiden ontzorgt, van concept tot realisatie en onderhoud

Of je nou op zoek bent naar een hele nieuwe website of een aanpassing aan een bestaande website, wij bieden een totaaloplossing. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Allereerst word het doel, de boodschap en de stijl van de website uitgedacht tijdens brainstormsessies. Vervolgens wordt het design gemaakt en kan de website gerealiseerd worden. Ook het onderhoud van de website kan worden verzorgd.

Naast het bouwen van websites is zijn wij specialist in het online vindbaar maken van jouw website in Leiden. Dankzij onze kennis van de regio Leiden en marketingkennis kunnen wij een krachtige online presentatie creëren die aansluit op de doelgroep. Door een goede website te combineren met de juiste marketing tools heb je de perfecte combinatie voor het behalen van je doelen.

Webdesign Leiden

Succesverhalen uit de regio Leiden

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!