Webdesign Katwijk? Kies Secure Design

Ben jij opzoek naar een webdesigner in de buurt van Katwijk? Gefeliciteerd je hebt ons gevonden! Wij zijn een webbouwer uit de regio met meer dan 10 jaar ervaring. Dit maakt ons de perfecte partij die jou verder kan helpen bij het online presenteren van jouw onderneming.

Al meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Katwijk!

In de afgelopen 10 jaar hebben we naast 30+ klanten in de regio Katwijk nog honderden andere bedrijven online op de kaart gezet. Dankzij onze ervaring kunnen wij een unieke professionele zakelijke website bouwen die precies aansluit op jouw wensen.

Naast het bouwen van websites kunnen wij ook de online marketing verzorgen zodat jouw website altijd goed vindbaar is en blijft. Dit doen wij door gebruik te maken van de nieuwste online marketing tools.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Klantcases uit de omgeving Katwijk waar wij en onze klanten trots op zijn

Kies voor een website bouwer in de regio Katwijk, wij kennen de markt

Ons doel is om jouw bedrijf online goed te presenteren waardoor je meer business zal genereren. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat een unieke WordPress website te ontwikkelen die volledig aansluit op jouw wensen en huisstijl. Om dit te kunnen realiseren gaat onze ontwerper aan de slag met het maken van een op maat gemaakt webdesign. Als webbouwer in de regio Katwijk zorgen we er voor dat je trots kan zijn op het eindresultaat!

Naast klanten in Katwijk hebben wij ook klanten in Leiden, Sassenheim, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten en Rijnsburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Deze websitebouwer ontzorgt! Van webdesign tot realisatie en onderhoud

Kies voor een webbouwer met een totaaloplossing. Of je nou opzoek bent naar aanpassing aan je bestaande website, een compleet nieuwe website of een nieuwe corporate identity. Wij kunnen je helpen! Dankzij ons gemixte team van creatievelingen en IT’ers hebben wij de perfecte combinatie om tot een goed eindresultaat te komen.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Na het vaststellen van de doelstellingen van de website gaat onze designer aan de slag met het maken van een uniek ontwerp. Vervolgens wordt op basis van het ontwerp de website gebouwd. Kwaliteit staat bij ons altijd op de eerste plaats, zo weet je zeker dat de website werkt zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Webdesign Leiden

Behaalde successen in de regio Katwijk!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb je een vraag of kunnen wij jou ergens mee van dienst zijn? Wij helpen jou graag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!