Webdesign Noordwijk

Dankzij onze 10 jaar ervaring zijn wij de perfecte partij die jou kan helpen met het online presenteren van jouw bedrijf. Wil jij een website met een uniek ontwerp dat professionaliteit uitstraalt? Ons webdesign bureau in de buurt van Noordwijk denkt met je mee en helpt je verder! Wij zorgen ervoor dat de juiste boodschap wordt overgedragen waardoor jouw website nieuwe business genereert.

Meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Noordwijk

Wij weten jouw wensen precies te vertalen in een professioneel webdesign zodat je trots kan zijn op het eindresultaat. Wij kennen de markt en hebben onderhand al 30+ zakelijke websites gebouwd voor bedrijven in de omgeving Noordwijk!

Naast website ontwikkeling kunnen wij ook ondersteunen met online marketing. Wij werken hier met de nieuwste marketingtools. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat jouw website altijd goed vindbaar is en blijft.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Behaalde successen in de regio Noordwijk waar wij en onze klanten trots op zijn

Kies voor een webdesigner in Noordwijk, wij kennen de markt

Wil jij een website of webshop laten maken maar weet je niet goed hoe je dit aanpakt? Wij denken graag met je mee om samen tot een uniek webdesign te komen waardoor je meer business genereert. Wij hebben veel ervaring met WordPress en kunnen een website maken die precies aansluit op jouw huisstijl en wensen.

Na het vaststellen van de stijl van de website gaat onze designer aan de slag met het maken van een op maat gemaakt webdesign. Als webbouwer Noordwijk waarborgen we altijd de kwaliteit en zorgen we ervoor dat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Naast klanten in Noordwijk hebben wij ook klanten in Leiden, Sassenheim, Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest, Valkenburg, Voorschoten, Leiderdorp en Rijnsburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Deze websitebouwer Noordwijk ontzorgt, van concept tot realisatie en onderhoud

Of je nou op zoek bent naar een nieuwe website of alleen een aanpassing aan je huidige website, Secure Design biedt een totaal oplossing. Wij bieden altijd tot een online oplossing voor jouw vraagstuk!

We beginnen met het uitdenken van de boodschap en de stijl van de website, vervolgens gaat onze grafisch ontwerper aan de slag met het design waarna de website gerealiseerd kan worden. Naar wens verzorgen wij ook het onderhoud van de website zodat je nooit tegen problemen aanloopt!

Naast websiteontwikkeling kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw website goed gevonden wordt in Google. Dankzij onze marketing kennis kunnen wij de juiste online presentatie creëren die jouw doelgroep aanspreekt. Door een goede website te combineren met de nodige marketing tools heb je de perfecte combinatie voor het behalen van je doelen.

Webdesign Leiden

Succesverhalen uit de regio Noordwijk

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb jij een vraag of ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag verder!

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!