Kern Engineers

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Kern Engineers is een detacheringsbureau en brengt engineers met technische bedrijven in contact. Hun doelstelling is de juiste engineer in de juiste rol. Want wanneer een engineer bloeit in de nieuwe baan, plukken zowel werknemer als werkgever daar de vruchten van.

www.kernengineers.nl

Kern Engineers had behoefte aan een nieuwe website waarin duidelijk hun identiteit als expert in het detacheren van technisch personeel naar voren kwam. Er moest een vacaturesysteem ingebouwd worden waar zowel werkgevers als potentiële werknemers makkelijk gebruik van konden maken.

  • Koppeling met Carerix
  • Minimalistisch ontwerp voor veel overzicht ondanks een grote hoeveelheid informatie
  • Kleine animaties op verschillende elementen van de website

Samen met Kern Engineers hebben we gekeken wat voor soort ontwerp paste bij de identiteit van een bedrijf werkzaam in de engineering sector. Na verschillende brainstormsessies waarbij uitgebreid is gekeken naar de doelgroep, de grafische weergave en de structuur zijn we uitgekomen op een ontwerp die hier uitstekend op aansluit.

Tijdens de bouw hebben we een koppeling aangebracht met Carerix. Met dit systeem is het eenvoudig voor Kern Engineers om nieuwe vacatures te plaatsen en inzicht te krijgen in binnenkomende sollicitaties. Ook biedt dit de sollicitant een heldere en makkelijke manier om te solliciteren.

Het eindresultaat is een volledig nieuw ontworpen website welke aansluit bij de wensen van Kern Engineers. Hiermee kunnen zij zich profileren als dé vacaturewebsite voor technisch personeel.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten