carerix-header
cats-logo-horizontal

CATSone website ontwikkelen

100+ vacaturewebsites, jobboards en werken bij websites Ervaren CATSone webbouwer

De meer dan 100 succesvol opgeleverde vacaturewebsites, jobboards en werken bij websites bewijzen dat je op ons kunt rekenen. Als ervaren CATSone webbouwer begrijpen we jouw unieke route naar meer leads en gaan verder waar anderen stoppen. Vanaf concept tot zelfs na de realisatie van je CATSone website, nemen we je bij de hand met deskundig advies.

Van klein project tot groot maatwerk en van bestaande tot nieuwe website: we koppelen naadloos met de CATSone API. Toon vacatures of kandidaten op je site, of laat je website verbinden met het CATSone ATS. We stemmen de website af op jouw wensen of ontwikkelen zelfs een specifieke CATSone koppeling voor je.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar Mysolution partner

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-6

Website koppelen met CATSone: een sterke basis

Bij ons begint een krachtige website met een solide basis: een overzichtelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een boeiend bedrijfsverhaal. Deze basis is ontwikkeld zodat deze met je bedrijf meegroeit en kan gemakkelijk worden uitgebreid.

We bouwen elke vacaturewebsite, jobboard en werken bij website in een responsive design. Zo krijg je een website die optimaal toegankelijk is voor mobiel, tablet en desktop. Vacatures worden vanuit CATSone automatisch op je website geplaatst en sollicitanten worden direct als match in CATSone gezet. Met het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd eenvoudig zelf pagina’s aanpassen.

Welk concept mogen we voor je uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en strategische marketeers helpt je om je doelen te realiseren.

carerix-1

De krachtige CATSone website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de CATSone API
  Onze oplossingen gaan verder waar anderen stoppen. Door rechtstreeks te koppelen met de CATSone API, garanderen we een stabiele connectie die precies is afgestemd op jouw behoeften.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een helder sollicitatieproces geeft de beste conversie. Daarom implementeren we laagdrempelige sollicitatieformulieren, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. Dit maakt het voor de bezoeker makkelijk om zijn gegevens achter te laten.
 • Jouw CATSone website in de toekomst verder uitbreiden
  Dankzij de flexibiliteit van onze recruitment websites kun je ze eenvoudig uitbreiden. We implementeren bijvoorbeeld regelmatig een met CATSone gekoppelde ‘Mijn-account’ omgeving en ontwikkelen SEO-geoptimaliseerde vacaturepagina’s. Daarnaast lezen we kandidaten uit om op de website te tonen en zorgen we dat websitebezoekers zich kunnen inschrijven op Jobalerts of nieuwsbrieven.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes start met een zorgvuldige aanpak. We leggen altijd de nadruk op kwaliteit, die we waarborgen door samen te werken met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo hebben we alle expertises in eigen huis, zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig de websiteprestaties te analyseren, verhoog je de kans op conversie, zoals sollicitaties en contactaanvragen. Met ons advies helpen we je om steeds de volgende stap te zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan CATSone conversiemeting
  Meten is weten! Daarom zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestatiecijfers. Daarnaast geven we de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar CATSone te sturen. Zo kun je eenvoudig terugzien welke bron (LinkedIn, Indeed, of Google Ads) tot een plaatsing of sollicitatie heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Google past dagelijks zijn algoritme aan om de technische staat van websites te beoordelen. Wij zetten geavanceerde tools in zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs zodat jouw website technisch optimaal blijft presteren.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Voor het vergroten van online zichtbaarheid en het aantrekken van meer verkeer naar je website, richten we ons op zowel organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) als betaald verkeer via online advertenties. We gebruiken hiervoor diverse tools, waaronder Google Ads, Hubspot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs, en plaatsingen op verschillende jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, ook na de lancering van je CATSone website gaat onze ondersteuning verder. Door onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op onze hulp en advies. Als je wilt, dan verzorgen we zelfs trainingen over hoe je zelf content kunt plaatsen. Daarnaast kunnen we je SEO-advies geven om je vindbaarheid te verhogen, en we zorgen voor een stabiele en betrouwbare hosting voor een altijd optimaal functionerende website.

Kan ik binnen een bestaande website CATSone in laten bouwen?

Ja, dat kan. Als je al een goed draaiende website hebt en er is alleen een CATSone-koppeling nodig, dan is het zonde om vanaf nul te beginnen. Wij kunnen samenwerken met de oorspronkelijke webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je website overnemen.

Kan ik ook met andere CATSone vragen bij jullie terecht?

Natuurlijk; dankzij onze ervaring kent CATSone geen geheimen meer voor ons. Onze klanten schakelen onze hulp in voor zaken zoals het opstellen van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de CATSone-omgeving.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Ja, voor websites met CATSone koppelingen gebruiken we vaak het WordPress CMS. Draait je bestaande website op een ander CMS, dan maakt dat ook niet uit. Naast het WordPress CMS geven we namelijk ook support op diverse andere Content Management Systemen, afhankelijk van jouw voorkeur.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Ons team van marketingexperts is ervaren met zowel algemene online marketing als met specifieke strategieën voor CATSone websites. Voor een online strategie op maat die aansluit op jouw onderneming, denken we graag met je mee.

Leveren jullie ook maatwerk?

Of het nu gaat om een groot of klein project, we zorgen dat de website precies aan jouw wensen voldoet. Zoek je iets echt unieks? Met onze CATSone premium website krijg je volledig maatwerk. Onze grafisch ontwerper komt met een uniek design en onze CATSone-experts ontwikkelen alle benodigde koppelingen en functionaliteiten, ondersteund door een persoonlijke marketingstrategie die speciaal voor jouw project wordt opgezet.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

CATSone website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze CATSone websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.