Webdesign Amsterdam

Ben jij op zoek naar een webdesigner in de buurt van Amsterdam? Wij zijn de perfecte partij die jou kan helpen bij de online presentatie van jouw bedrijf. In de afgelopen 10 jaar hebben wij al honderden klanten online op de kaart gezet en daar komen maandelijks nieuwe bedrijven bij.

150+ bedrijven online op de kaart gezet

Bij Secure Design vinden wij het belangrijk dat jij net zoveel plezier beleeft aan de online wereld als wij. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos en dat laten wij graag aan jou zien! Wij kunnen een unieke professionele zakelijke website bouwen waarbij je trots kan zijn op het eindresultaat.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website staat bij ons altijd op de eerste plaats. Daarom zorgen wij er voor dat de website met responsive web design is gebouwd is zodat het op elk apparaat mooi en overzichtelijk wordt weergegeven.

Tevreden klanten

jaar ervaring

+ regels code

Onze klanten aan het woord

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

   

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - Kedin

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Reinier Cordemeyer

  External Affairs
  - Beroependagen

  Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - DirectPay

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Wil je een compleet nieuwe corporate identity, een nieuwe website of alleen een kleine aanpassing? Ons webdesign bureau staat voor je klaar. Dankzij ons gemêleerde team van programmeurs, marketeers en designers hebben wij alle kennis in huis om tot een goed eindresultaat te komen.

Naast webdesign kunnen wij ook ondersteunen op het gebied van online marketing. Wij hebben kennis over de nieuwste online tools en daardoor kunnen wij door middel van SEO ervoor zorgen dat jouw website beter wordt gevonden in Google. Naast SEO kunnen wij je ook helpen met andere marketing kwesties zoals social media, email marketing of online adverteren.

Webdesign Leiden

Ons webdesign bureau biedt een totaaloplossing

Wordpress website laten bouwen? De websites die wij bouwen worden strak vormgegeven en op maat gedesignd. Wij werken met ervaren programmeurs en hebben al veel WordPress websites gebouwd. Een standaard WordPress template is bij ons niet aan de orde. Wij combineren de handige functionaliteiten van WordPress met maatwerk. Op deze manier heb je alle voordelen van WordPress en sluit het design precies aan bij jouw onderneming.

Naast WordPress hebben wij verstand van andere CMS-systemen zoals Drupal, Laravel of Joomla. Daarnaast kunnen wij ook een nieuw op maat gemaakte CMS maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naast klanten in Amsterdam hebben wij onder andere ook klanten in Den Haag, Leiden, Utrecht, Rotterdam en Haarlem.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Neem een kijkje in ons portfolio

Ben jij ondernemer in Amsterdam? Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Je kan ons altijd bellen voor vragen zodat we samen tot een passende oplossing komen. Wil je graag dat wij contact met jou opnemen? Vul dan onderstaand contact formulier in, dan bellen we je zo snel mogelijk.

Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

Naam: *
Bedrijfsnaam:
Telefoonnummer: *
Email: *
Bericht: *
Kan ik je helpen?
Mede-eigenaar
Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!