Electronic Partner

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

ElectronicPartner staat voor 100 winkels in Nederland die worden gerund door zelfstandige ondernemers met kennis van consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. ElectronicPartner biedt de combinatie van persoonlijke service en een unieke selectie Europese topmerken.

ElectronicPartner houdt ieder jaar een beurs om nieuwe producten en aanbiedingen te presenteren van de partners. Door de coronacrisis was ElectronicPartner op zoek naar een creatieve online oplossing om tóch nog een beurs te kunnen houden.

  • Een online beurs waar de leden ”doorheen lopen”
  • Een puntensysteem met prijzen waardoor leden alle partners afgaan
  • Herbruikbaar voor de komende jaren als vervanging of toevoeging van een evenement

Samen met ElectronicPartner is een manier bedacht om een beurs online te houden. Zoals met een ”echte” beurs is er een pad dat de bezoeker bewandeld, waarbij het langs alle verschillende partners komt. Door op een partner te klikken wordt een video en enkele aanbiedingen zichtbaar.

Door het afkijken van de video verdient een bezoeker punten. Als een bezoeker alle partners is afgegaan en alle punten heeft verzameld, maakt het kans op verschillende prijzen. Daarnaast is er ook een prijsvraag, met verstopte hints in verschillende video’s.

Dalia Shaieyouta

Communicatie & PR
- ElectronicPartner

Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten