header-1-1230×700

Corporate branding

Identiteit, huisstijl, website ontwerp en drukwerk Iedereen mag je zien

Een sterke identiteit van jouw bedrijf bestaat uit een combinatie van een visuele identiteit en strategie. Deze laten wij tot leven komen door een merkstrategie uit te werken en een huisstijl, website en drukwerk te ontwerpen.

Of je nu een nieuw merk lanceert of een bestaand merk wilt herpositioneren, ons team heeft de kennis en creativiteit in huis om jouw visie tot leven te brengen. Wij zorgen ervoor dat jouw merk opvalt in een concurrerende markt.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Concept uitwerken
3
Ontwerpen
4
Promoten
5
Succes
Huisstijl-ontwerp

Logo, kleuren, typografie en beeldstijl Huisstijl ontwerp

Een goed ontworpen huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en versterkt het vertrouwen in jouw bedrijf. Onze ervaren designers helpen je graag om de perfect passende huisstijl te ontwerpen die aansluit op de missie van het bedrijf en de sector waarin het bedrijf zich begeeft.

Van het ontwerpen van een logo en kleurenschema tot typografie en beeldtaal. Alles overzichtelijk samengevat in een huisstijlgids.

Website-ontwerp

Visueel aantrekkelijk en conversie verhogend Website ontwerp

Het succes van een goed presterende site valt of staat met een aansprekend website ontwerp. Ons team van grafisch ontwerpers creëren een op maat gemaakt ontwerp dat grafisch aantrekkelijk is en de bezoeker overzet tot actie.

Door in fases te werken waarbij ideeën van brainstorm naar wireframe worden omgezet, wordt stap voor stap het concept uitwerkt. Opvolgend worden de grafisch ontwerpen (mockups) gemaakt waarna deze interactief worden gemaakt zodat deze voor ontwikkeling grondig door de doelgroep getest kunnen worden. Een bewezen route naar online succes!

Drukwerk-en-promotiemateriaal

Offline het verschil maken Drukwerk en promotiemateriaal

Zorg dat je naast je online aanwezigheid ook een offline identiteit neerzet. Onze ontwerpers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van drukwerk en promotiemateriaal. Dat kan o.a. in de vorm van visitekaartjes, flyers, brochures, folders, briefpapier, bedrukte pennen, kleding, roll-up banners, beursstands of auto bestickering.

Elk item wordt op maat gemaakt zodat deze jouw doelgroep aanspreekt. Drukwerk is een beleving. Hierbij hebben wij oog voor detail en een scherpe focus op kwaliteit.

Fotografie-en-film

Bewegend beeld zegt meer dan woorden Fotografie en film

Passend beeldmateriaal versterkt de boodschap. Laat jouw dienst of product tot leven komen met eigen foto’s en video’s. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmers die ruime ervaring hebben met het creëren van beeld. Deze hebben elk hun eigen specialisme. Van website fotografie tot het maken van video’s voor op social media. Door onze samenwerking past het beeldmateriaal perfect bij alle andere online en offline uitingen.

Meer weten over corporate branding? Contact

     privacy statement.

    Kan ik je helpen?
    Sven Versluijs
    benieuwd-wat-we-voor-jou-kunnen-betekenen-2

    Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?