Corporate branding van A tot Z

Als bedrijf een goede, professionele indruk achterlaten op nieuwe en bestaande klanten: hoe doe je dat? Laat zien wie je bent! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, een passend logo, visitekaartjes, brochures of briefpapier, wij helpen je een goede indruk te maken op je doelgroep.

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

Brainstormen
Schetsen
Designen

Wat klanten over ons zeggen

 • Stephan an der Steen

  Adviseur Civiele Techniek
  - Visdetachering

  Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

 • Steven Leussink

  Executive Search Consultant
  - BurntOak

  Securedesign heeft ons een nieuwe website geleverd inclusief koppeling met Carerix. De samenwerking was zeer prettig, en het eindproduct is binnen de afgesproken tijd en budget opgeleverd. Een fijn bedrijf met goede service!

 • Martijn Hendrikse

  Sales manager
  - Machinefabriek Van Rijn

  Secure Design heeft een goede website geleverd voor een goede prijs. De communicatie was snel en aangenaam. Zeker aan te raden als je een nieuwe website nodig hebt!

 • Jannie Mijnbeek

  Marketing & Communicatie
  - Alterim

  Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

 • Lidka van der Valk

  Marketing Manager
  - VIBES technology

  Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

 • Anton Decuypere

  Founder
  - Credas

  Secure design is een top partij om samen mee te werken. Altijd bereikbaar, snelle reacties en ze schromen niet om met je mee te denken en advies te geven qua content en de boodschap die je wilt overbrengen. Veel dingen waar ik zelf totaal geen benul van had heb ik via hun toch kunnen implementeren. Daardoor is de website volledig, klikt het en ziet hij er professioneel uit. Aanrader!

 • Peter Theesing

  Partner
  - SynProfs

  Via Carerix (ons recruitmentsysteem) bij Secure Design terecht gekomen. Wij hadden specifieke wensen mbt Carerix en zochten daarbij een internetbureau dat ruime ervaring had met het bouwen van Carerix websites. En ze hebben ons niet teleurgesteld :-). Ze hebben de kennis en ervaring in huis, de communicatie is helder en duidelijk (geen verrassingen achteraf), ze denken mee, zijn flexibel, geduldig, en reageren snel. Sven, Duncan en Robin…dank je wel voor de samenwerking!!

 • Evie Ruardy

  Recruiter/Career Coach
  - Ruardy Recruitment

  Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

  Lees meer
 • Gwendolyne van Haasteren

  Accountmanager
  - Westland Werving & Selectie

  We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

 • Anne Willeboordse

  Eigenaar
  - WIBA IT

  Er heeft heel veel werk (en tijd) in gezeten, maar wat een mooi product heeft Secure Design neer weten te zetten voor ons. Omdat we vrij specifieke wensen hadden, hebben we achteraf veel aanpassingen aangekaart.  Die hebben ze allemaal keurig netjes, zonder problemen, opgelost. Een zeer enthousiaste club die graag een tandje bijzet indien dit is vereist. Wij kiezen in het vervolg graag nog een keer voor Secure Design!

 • Richard de Vries

  Managing Consultant
  - Immens

  Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.

  Lees meer
 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

 • Ruben Németh

  Eigenaar
  - Runflex

  Onze samenwerking met Secure Design hebben wij als positief ervaren. Er was sprake van een duidelijk traject, waarin proactief werd meegedacht en werd gehouden aan deadlines. Ondanks de tijdsdruk van een snel project, hebben wij de overgang van zowel de website, als de Carerix-koppeling, als prettig en soepel ervaren. Wij zouden Secure Design aanraden.

 • Ralf Tunderman

  Mede -Eigenaar
  - T-MAN

  “Wij zijn heel blij met het eindresultaat van Secure Design. Het zijn positieve jongens, een leuke club. Wij zijn behoorlijk kritisch en zij hebben tijdens het project echt hun best gedaan. Ze hebben verstand van zaken en werken volgens een duidelijk traject. Wij zijn tevreden en zouden Secure Design aanraden!”

Een goede en consistent doorgevoerde huisstijl zorgt voor herkenning bij klanten. Daarnaast geeft het de stijl van het bedrijf weer. Onze designer helpt je graag om de perfect passende huisstijl te ontwerpen, die aansluit op de missie van het bedrijf en de sector waarin het bedrijf zich begeeft.

Heb je een goed werkende site maar heeft het design een opfrisbeurt nodig? Laat je inspireren door de ideeën van onze grafisch vormgever! Bepaal wat je met de website wilt uitstralen en waar je de aandacht op wil vestigen. Samen kijken we naar de mooiste oplossing, waarbij we altijd rekening blijven houden met de gebruiksvriendelijkheid van de site. Na een kennismakingsgesprek waarbij we je eisen en wensen doorspreken, maken we een aantal voorbeeld designs. Wanneer het perfecte design ertussen zit, gaan we het design definitief ontwerpen en implementeren op de site. Binnen no-time is jouw website er weer een om trots op te zijn!

Breng het nieuws uit jouw bedrijf of branche tot leven met een magazine! Je kiest zelf of je een print- of onlineversie wilt. Een online magazine biedt je de mogelijkheid om je lezer te boeien met interactiviteit. Je kunt gebruikmaken van fotoalbums, filmpjes, presentaties, chatfuncties, online nieuwsitems, blogs en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij maken het. Wil je toch liever een print magazine voor op de koffietafel? We gaan graag voor je aan de slag. Onze designer kijkt samen met jou naar je wensen wat betreft de vormgeving en indeling van het (online) magazine. Ook kunnen we je ondersteunen bij het schrijven van teksten, die volledig binnen de schrijfstijl van jouw bedrijf passen.

Waar je ook bent, het is altijd handig om exposure te genereren met jouw bedrijfsnaam of -logo. Dat kan klein, in de vorm van bedrukte pennen, kleding en andere goodies. Je kunt het ook groter aanpakken. Wat dacht je van een gedesignde beursstand, of jouw advertentie op billboards, bussen, trams of bedrijfsauto’s?

Stock foto’s zijn zó 2017… Laat je product, dienst, kantoor of medewerkers zien met je eigen unieke foto’s en video’s! Je bepaalt zelf de sfeer, compositie en locatie. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmers, die ieder hun eigen stijl hebben. Bekijk welke stijl het beste bij jou en je bedrijf past en blaas iedereen omver met spectaculair beeldmateriaal.