Laat iets achter, iedereen mag je zien.

CORPORATE BRANDING VAN A tot Z

Corporate Branding

Als bedrijf een goede, professionele indruk achterlaten op nieuwe en bestaande klanten: hoe doe je dat? Laat zien wie je bent! Of je nu op zoek bent naar een nieuwe huisstijl, een passend logo, visitekaartjes, brochures of briefpapier, wij helpen je een goede indruk te maken op je doelgroep.

  • Brainstormen

  • Schetsen

  • Designen

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Daarom Secure Design

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

Huisstijl

Een goede en consistent doorgevoerde huisstijl zorgt voor herkenning bij klanten. Daarnaast geeft het de stijl van het bedrijf weer. Onze designer helpt je graag om de perfect passende huisstijl te ontwerpen, die aansluit op de missie van het bedrijf en de sector waarin het bedrijf zich begeeft.

Websiteontwerp

Heb je een goed werkende site maar heeft het design een opfrisbeurt nodig? Laat je inspireren door de ideeën van onze grafisch vormgever! Bepaal wat je met de website wilt uitstralen en waar je de aandacht op wil vestigen. Samen kijken we naar de mooiste oplossing, waarbij we altijd rekening blijven houden met de gebruiksvriendelijkheid van de site. Na een kennismakingsgesprek waarbij we je eisen en wensen doorspreken, maken we een aantal voorbeeld designs. Wanneer het perfecte design ertussen zit, gaan we het design definitief ontwerpen en implementeren op de site. Binnen no-time is jouw website er weer een om trots op te zijn!

(Online) magazine

Breng het nieuws uit jouw bedrijf of branche tot leven met een magazine! Je kiest zelf of je een print- of onlineversie wilt. Een online magazine biedt je de mogelijkheid om je lezer te boeien met interactiviteit. Je kunt gebruikmaken van fotoalbums, filmpjes, presentaties, chatfuncties, online nieuwsitems, blogs en nog veel meer. Jij bedenkt het, wij maken het. Wil je toch liever een print magazine voor op de koffietafel? We gaan graag voor je aan de slag. Onze designer kijkt samen met jou naar je wensen wat betreft de vormgeving en indeling van het (online) magazine. Ook kunnen we je ondersteunen bij het schrijven van teksten, die volledig binnen de schrijfstijl van jouw bedrijf passen.

Promotiemateriaal

Waar je ook bent, het is altijd handig om exposure te genereren met jouw bedrijfsnaam of -logo. Dat kan klein, in de vorm van bedrukte pennen, kleding en andere goodies. Je kunt het ook groter aanpakken. Wat dacht je van een gedesignde beursstand, of jouw advertentie op billboards, bussen, trams of bedrijfsauto’s?

Fotografie en film

Stock foto’s zijn zó 2016… Laat je product, dienst, kantoor of medewerkers zien met je eigen unieke foto’s en video’s! Je bepaalt zelf de sfeer, compositie en locatie. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmers, die ieder hun eigen stijl hebben. Bekijk welke stijl het beste bij jou en je bedrijf past en blaas iedereen omver met spectaculair beeldmateriaal.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Odmar J. van den BergAlgemeen directeur - Watergames & More
De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!http://watergamesandmore.com