webshop-header2

Webwinkel, webshop, online shop ontwikkelen Ervaren Magento – Adobe Commerce webbouwer

Het ontwikkelen van een goed presterende en conversiegerichte Magento webwinkel vraagt om de expertise van een betrouwbare partner. Al onze Magento – Adobe Commerce webshops ontwikkelen we met een gebruiksvriendelijk design, aantrekkelijke productweergave en een geoptimaliseerd orderproces.

Ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers zet de kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zo kunnen we snel schakelen en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We verzekeren een perfecte aansluiting op jouw bedrijfsprocessen door de Magento webshop naadloos te integreren met jouw CRM, ERP-systeem of API. Deze integratie zorgt voor een robuuste, veilige én toekomstbestendige webwinkel. Daarnaast zorgen we ook voor geavanceerde SEO en SEA strategieën voor maximale online zichtbaarheid.

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze webshops we trots op zijn.

Dedito Boots desktop
Dedito Boots mobile

Dedito Boots

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Sleeshop desktop
Sleeshop mobile

Sleeshop

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Ecooter desktop
Ecooter mobile

Ecooter

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
AGM desktop
AGM mobile

AGM

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-15

Webshop ontwikkelen in Magento - Adobe Commerce

Al onze Magento – Adobe Commerce webshops ontwikkelen we met een gebruiksvriendelijk design, aantrekkelijke productweergave en een geoptimaliseerd orderproces. Hiermee leggen we de basis voor een effectieve online winkel. Om direct met je bedrijf mee te kunnen groeien, zijn de shops schaalbaar ontworpen: ze zijn makkelijk aan te passen en uit te breiden.

Het responsive design garandeert optimale prestaties op zowel mobiel, tablet als desktop. Aan de achterkant zorgt het intuïtieve CMS voor het eenvoudig beheren van je producten, orders en pagina’s.

We kunnen we je webwinkel direct met jouw CRM of ERP-systeem koppelen. Producten worden zo vanuit het systeem ingeladen en orders direct in het CRM of ERP aangemaakt. Voor veilige online betalingen koppelen we met betaalproviders zoals o.a. Mollie, PayPal, Adyen, MultiSafePay, PAY, Buckaroo, Stripe, CM.com of Worldpay.

Hoe ziet jouw ideale webshop eruit? Onze ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers denken graag met je mee!

woocommerce-2

De krachtige Magento - Adobe Commerce shop die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een webshop:

 • One-step checkout en WhatsApp
  Een heldere webshop met een duidelijke navigatie geeft de meeste conversie. Daarom zorgen we met functies als one-step checkout voor een laagdrempelig bestel- en betaalproces. Met de mogelijkheid om via WhatsApp vragen te stellen kan de klant makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Breid je Magento – Adobe Commerce webwinkel in de toekomst verder uit
  Dankzij de flexibiliteit van onze Magento – Adobe Commerce webshops kun je ze makkelijk uitbreiden. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van SEO-geoptimaliseerde landingspagina’s, converterende productpagina’s of interactieve elementen. Daarnaast kunnen bezoekers zich eenvoudig inschrijven voor de nieuwsbrief.
 • Directe koppeling met jouw CRM of ERP via een API
  In onze werkwijze zetten we altijd een stap extra. We koppelen direct met jouw CRM, ERP of elk denkbaar ander systeem, zodat orders direct in je eigen systeem komen. We configureren deze koppeling volledig naar jouw wensen.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Een succesvolle Magento – Adobe Commerce webshop begint bij ons met een doordacht plan. Daarbij zet ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers de kwaliteit altijd op de eerste plaats. Zo kunnen we snel schakelen en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Analyseer je regelmatig de prestaties van je Magento – Adobe Commerce webshop, dan vergoot je je kansen op conversie, zoals online verkoop. Het is dus belangrijk om voortdurend je shop te verbeteren. Daarom adviseren we je hierbij zodat je steeds een stap kunt maken in de verdere optimalisatie van je online winkel.

 • Google Analytics gekoppeld aan Magento – Adobe Commerce conversiemeting
  Meten is weten, dus zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop de prestaties inzichtelijk maken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar Google Analytics te sturen. Zo ontdek je eenvoudig welke bron tot een verkoop of offerte aanvraag heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de shop
  Google vernieuwt dagelijks zijn algoritme om de technische staat van websites te beoordelen. Met geavanceerde tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs, zorgen we ervoor dat jouw Magento – Adobe Commerce webshop technisch optimaal blijft presteren.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om een grote online bekendheid en een groeiend aantal websitebezoekers te krijgen, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online advertenties). We gebruiken diverse tools zoals HubSpot, Google Ads, LinkedIn Ads, Ahrefs, MailChimp en ActiveCampaign om dit te bereiken.

Kan ik ook andere vragen over mijn webshop aan jullie stellen?

Ja, dat kan altijd; je mag voor elke vraag bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met Magento en Adobe Commerce zijn we bekend met alle veelgestelde vragen. Zo vragen onze klanten ons regelmatig over het koppelen van de Magento – Adobe Commerce webshop met een API, ERP of CMS, of over het verbeteren van de webshopprestaties. Op vragen over het optimaliseren van SEO, of het aanpassen van de productweergave hebben we ook altijd een passend advies.

Leveren jullie ook een maatwerk Magento – Adobe Commerce webshop?

Jazeker. Het maakt ons niet uit hoe klein of groot de online winkel of het project is. We denken altijd met je mee richting de meest effectieve oplossing. Hiervoor hebben we een eigen grafisch ontwerper die een uniek ontwerp verzorgd, waarna onze Magento – Adobe Commerce webshop specialisten alle benodigde functionaliteiten ontwikkelen. Tot slot denken onze marketeers een online marketingstrategie uit die op jouw doelstellingen is afgestemd. Wat verder belangrijk is om te weten, is dat we je webshop direct aan jouw CRM of ERP kunnen koppelen.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Dat kan altijd. Je hebt garantie op het geleverde product en ook na oplevering van de webshop kun je altijd op onze support rekenen. Hier hebben we support- en servicecontracten voor. Indien gewenst, verzorgen we trainingen zodat je zelf content zoals teksten, afbeeldingen en producten kunt beheren. Wil je meer weten over het verbeteren van je online vindbaarheid? Dan geven we je SEO-advies. Uiteraard verzorgen we ook betrouwbare hosting zodat je website netjes blijft draaien.

Verzorgen jullie ook online marketing voor Magento webshops?

Ja, dat doen we. Ons eigen team van marketeers hebben ruime ervaring met het online promoten van webwinkels. Je kunt bij ze terecht voor zowel specifieke marketing als algemene online marketing. Als we een online marketing strategie specifiek voor jouw bedrijf mogen uitwerken, dan denken we graag met je mee.

Bouwen jullie alleen webshops o.b.v. Magento – Adobe Commerce?

We hebben ervaring met een breed scala aan webshop frameworks. Dit is niet alleen met Magento/Adobe Commerce, maar bijvoorbeeld ook met Laravel webshops of WordPress WooCommerce. Heb je een voorkeur voor een ander systeem? Laat het ons weten zodat we de beste oplossing voor jouw situatie kunnen adviseren.

Kan ik mijn bestaande webshop omzetten naar een Magento – Adobe Commerce webshop?

Dat kan. Je bestaande online winkel kunnen we omzetten naar een moderne Magento – Adobe Commerce webwinkel. De huidige content kunnen we overnemen waarbij we functionaliteiten kunnen uitbreiden of verbeteren. Van welk CMS of custom oplossing je ook overstapt, we zorgen altijd voor een naadloze migratie. We optimaliseren jouw Magento shop op o.a. snelheid, veiligheid en schaalbaarheid. Zo sluit deze perfect aan op de bedrijfsbehoeften van nu en in de toekomst.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

Dario Martina

Eigenaar

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.