AGM

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

AGM is het grootste Nederlandse scootermerk met voor iedere smaak en rijstijl een passend model. Hun scooters zijn zuinig en voorzien van de meest moderne techniek. Kies je voor een AGM scooter, dan kies je voor gemak, kwaliteit en rijplezier.

www.agm.nl

Bij de kwaliteit van de scooters die AGM levert past een professionele website. Met de komst van nieuwe modellen was ook de website aan vernieuwing toe. Hierbij was het belangrijk dat alle modellen overzichtelijk weergegeven moesten worden en daarnaast elk model een eigen showcase pagina krijgt met daarop alle informatie over de scooter.

  • “Welke scooter past bij mij quiz” om de bezoeker te helpen zijn scooter keuze te maken.
  • Alle AGM modellen ontdekken d.m.v. showcase pagina’s.
  • Vind direct een dealer via Google Maps kaart.
  • Gemakkelijk een afspraak maken bij een dichtstbijzijnde dealer.

Tijdens meerdere brainstormsessies is de de stijl, de invulling en het doel van de nieuwe website vastgesteld. Grafisch is ervoor gekozen om veel met beeld te werken om de kwaliteit van het product te benadrukken.

Per product is een showcase pagina neergezet waar direct een reservering of terugbel verzoek bij een dealer gemaakt kan worden. Een online test zorgt ervoor dat de bezoeker direct bij de scooters uitkomt die bij zijn situatie passen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten