zakelijke-website3
wordpress-logo

350+ WordPress websites

Bedrijfswebsite, corporate website, sales website ontwikkelen Ervaren WordPress websitebouwer

Met meer dan 350 succesvol opgeleverde WordPress websites staan we bekend als dé WordPress website expert. Van klein project tot maatwerk en van bestaande tot nieuwe website: we ontwikkelen altijd een uniek design dat jouw doelgroep aanspreekt. Wil je een campagne website opzetten, SEO optimaliseren of je WordPress website koppelen aan een API? Ook dan kun je rekenen op ons als betrouwbare WordPress partner.

Als ervaren WordPress webbouwer nemen we je mee van een doordacht plan naar een overtuigende WordPress website. Hierbij zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf professioneel gepresenteerd wordt en dat er conversies (leads, verkopen en contactaanvragen) worden gegenereerd.

0

Wordpress websites

0

Jaar WordPress ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 350+ WordPress websites waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Van Buuren desktop
Van Buuren mobile

Van Buuren

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Solipsis desktop
Solipsis mobile

Solipsis

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Dedito Boots desktop
Dedito Boots mobile

Dedito Boots

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Procestechniek.nl desktop
Procestechniek.nl mobile

Procestechniek.nl

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-10

Website ontwikkelen in WordPress

Een effectieve WordPress website begint bij ons met een aantrekkelijk design, laagdrempelige contactmogelijkheden en een overtuigende bedrijfspresentatie. De website wordt zo ontwikkeld dat deze eenvoudig uit te breiden is.

We bouwen elke WordPress website met een responsive design. Hierdoor presteert je website optimaal op mobiel, tablet en desktop. WordPress heeft een helder CMS, wat we nog gebruikersvriendelijker hebben gemaakt. Zo kun je altijd makkelijk zelf de pagina’s, afbeeldingen en formulieren aanpassen.

Welk concept mogen we verder uitwerken? Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers staat klaar om jouw ideeën vorm te geven.

wordpress2

De krachtige WordPress website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Conversiegerichte formulieren en contactmogelijkheden
  Een heldere website met een logische navigatie geeft de hoogste conversie. Daarom zorgen we voor laagdrempelige contactmogelijkheden, zoals vragen stellen via WhatsApp, een bel mij terug verzoek indienen en interactieve formulieren. De bezoeker kan zo makkelijk zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw WordPress website in de toekomst verder uitbreiden
  Onze WordPress websites geven je de flexibiliteit om direct uit te breiden. Zo ontwikkelen we bijvoorbeeld SEO geoptimaliseerde landingspagina’s, interactieve elementen, een intranet (Mijn account omgeving) en stellen we websitebezoekers in staat zich in te schrijven op de nieuwsbrief.
 • Directe koppeling met jouw CRM via een API
  Onze aanpak gaat verder waar anderen stoppen. Door direct met je administratie of CRM te koppelen, komen leads rechtstreeks in je systeem terecht. Deze koppeling richten we geheel naar wens voor je in.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat voorop, daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Door regelmatig naar de prestaties van de WordPress website te kijken, vergroot je de kans op conversie (contact aanvragen, nieuwe leads, verkoopkansen etc.). We geven je hierbij advies om je site voortdurend te verbeteren waarmee je steeds de volgende stap kunt zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan WordPress conversiemeting
  Meten is weten, dus zetten we in Google Analytics rapporten klaar die je met één druk op de knop inzicht geven in je prestaties. We bieden ook de mogelijkheid om conversiegegevens direct naar Google Analytics te sturen. Daarin kun je eenvoudig nagaan welke bron (zoals LinkedIn, Indeed, of Google Ads) tot een contactaanvraag of een nieuwe lead heeft geleid.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Dagelijks past Google zijn algoritme aan om de technische staat van websites te beoordelen. Met tools zoals Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs houden we jouw website in topconditie.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om je online bekendheid te vergroten en meer bezoekers naar je website te trekken, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online advertenties). Hiervoor gebruiken we diverse tools zoals Hubspot, Google Ads, LinkedIn Ads, Ahrefs, MailChimp en plaatsingen op jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je WordPress website. Met onze support- en servicecontracten kun je altijd rekenen op onze hulp en advies. We bieden ook trainingen om je te leren hoe je zelf content kunt beheren, kunnen je SEO-advies geven om je vindbaarheid te verbeteren, en zorgen voor een betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft draaien.

Kan ik mijn bestaande website omzetten naar een WordPress website?

Ja, dat kan zeker. We brengen je huidige website naar het WordPress CMS zonder dat je geheel opnieuw hoeft te beginnen. Hierbij blijven we zo dicht mogelijk bij het originele design of verbeteren het waar nodig. Content, SEO-instellingen en andere belangrijke gegevens nemen we zorgvuldig over. Ons team kan daarnaast samenwerken met je huidige webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je WordPress website overnemen, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik ook met andere WordPress vragen bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met WordPress hebben we antwoord op al je vragen. Of het nu gaat om het optimaliseren van je WordPress website, het instellen van nieuwsbrieven, het maken van e-mailsjablonen of het aanpassen van de gebruikerservaring; WordPress kent geen geheimen meer voor ons.

Bouwen jullie ook websites met een ander CMS dan WordPress?

Jazeker, WordPress gebruiken we regelmatig vanwege zijn veelzijdigheid, maar ondersteunen ook andere Content Management Systemen, zoals Laravel, of Magento voor webshops. Als je voorkeur uitgaat naar een ander systeem dan WordPress, dan geven we graag advies en helpen we je met een naadloze overgang naar een CMS dat het beste bij jouw situatie past.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Ons eigen team van marketingexperts heeft ervaring met zowel algemene online marketing als specifieke marketing voor WordPress-websites. We stellen graag samen met jou een online maatwerk strategie op, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Leveren jullie ook maatwerk?

Of het nu gaat om een groot project of een kleine aanpassing, we stemmen de WordPresswebsite helemaal af op jouw wensen. Wil je een stap verder en echt iets unieks? Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze WordPress experts bouwen alle benodigde koppelingen en functionaliteiten. Dit alles wordt ondersteund door een marketingstrategie op maat.

Reviews

Dit zeggen onze WordPress klanten over ons.

Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

Dario Martina

Eigenaar

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Voor de tweede keer de bouw van onze website aan Secure Design overgelaten. Top team perfecte professionals en daarnaast ook nog een gezellige gasten ! Geweldige samenwerking met een mooi resultaat ! Echt een aanrader.

Leo Jenster

Eigenaar

5 sterren waardig.

Hans Tönjann

Directeur

De bouw van onze website door SecureDesign is uitstekend verlopen. We zijn erg blij met het eindresultaat. De medewerkers van SecureDesign zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en zeer deskundig. Het was wat ons betreft heel plezierig samenwerken met de gedreven club. Vanuit gedegen adviezen, is wat ons betreft optimaal samengewerkt aan een meer dan uitstekend eindresultaat. We zouden Securedesign dan ook van harte aanbevelen.

Kier Reitsma

Managing Partner

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

Odmar J. van den Berg

Algemeen directeur

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

Suzanne van der Werff

Communication Manager

We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

Gwendolyne van Haasteren

Accountmanager

Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

Maarten van der Seijs

Mede-eigenaar

Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe.

Lees meerminder

Sven Hemmink

Algemeen directeur

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.