carerix-header
Tigris-logo

Tigris website expert

100+ vacaturewebsites, jobboards en werken-bij websites Bewezen tigris webbouwer

Voor je Tigris website kies je een ervaren partner. De meer dan 100 succesvol opgeleverde vacaturewebsites, jobboards en werken-bij websites bewijzen dat je op ons kunt rekenen. Als toegewijde Tigris partner begrijpen we jouw unieke route naar meer leads. Waar anderen stoppen, gaan wij verder. Met gericht advies blijven we je van concept tot na de realisatie actief begeleiden.

Van klein project tot maatwerk en van bestaande tot nieuwe website: we koppelen feilloos met de Tigris API en de Salesforce API. Toon kandidaten of vacatures op je site, of laat je website verbinden met het Tigris ATS. Zelfs een specifieke Tigris koppeling laten ontwikkelen? Ook dan kun je rekenen op een betrouwbare partner.

0

Vacaturewebsites

0

Jaar Tigris ervaring

0

+ regels code

Portfolio

Een greep uit onze 100+ websites waar we trots op zijn, speciaal ontwikkeld voor de recruitment-, uitzend- en detacheringsbranche.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Immens desktop
Immens mobile

Immens

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Flexmix desktop
Flexmix mobile

Flexmix

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Deltamilieu Recruiters desktop
Deltamilieu Recruiters mobile

Deltamilieu Recruiters

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Group020 desktop
Group020 mobile

Group020

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Meer inspiratie opdoen?
SD-recruitment-wall-of-websites-4

Website koppelen met Tigris: een sterke basis

Een goede Tigris website begint met een robuuste basis: een aantrekkelijke vacatureweergave, eenvoudig solliciteren en een overtuigend verhaal over je bedrijf. Deze basis is voorbereid op je groei en daarom moeiteloos uit te breiden.

We ontwikkelen elke vacaturewebsite, jobboard en werken-bij website in een responsive design. Hiermee heb je een perfect-toegankelijke site voor mobiel, tablet en desktop. Vacatures worden vanuit Tigris automatisch op je website geplaatst en sollicitanten zie je direct terug in Tigris. Dankzij het gebruiksvriendelijke WordPress CMS kun je altijd eenvoudig zelf de pagina’s aanpassen.

Wat is er nodig voor succes en groei? Dat is voor iedereen anders. Ons team van ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers helpt je om je doelen te realiseren.

carerix-1

De krachtige Tigris website die met je meegroeit

We gaan verder dan alleen een website:

 • Directe koppeling met de Tigris API en de Salesforce API
  Waar andere webbouwers stoppen, daar begint onze oplossing. We koppelen direct met de Tigris API en de Salesforce API. Zo is de connectie stabiel en kunnen we deze geheel op jouw behoeften inrichten.
 • Conversiegericht sollicitatieproces
  Een helder sollicitatieproces levert de hoogste conversie op. Daarom richten we ons op een laagdrempelig sollicitatieformulier, WhatsApp sollicitatie, Bel mij terug, en Kick-out questions. De bezoeker kan zo eenvoudig zijn gegevens achterlaten.
 • Jouw Tigris website in de toekomst verder uitbreiden
  Onze recruitment websites zijn door hun optimale flexibiliteit direct uit te breiden. Zo implementeren we regelmatig een aan Tigris-gekoppelde ‘Mijn-account’ omgeving en ontwikkelen we SEO-geoptimaliseerde vacature pagina’s. Daarnaast lezen we kandidaten uit om op de website te tonen en kunnen websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Een gedegen aanpak is de basis voor elk online succes. Kwaliteit staat altijd op nummer één en daarom voeren we al onze projecten uit met onze eigen grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo hebben we alle expertises in eigen huis, zijn de lijntjes kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Analyseren en optimaliseren

Wanneer je regelmatig naar de prestaties van je Tigris website kijkt, vergroot je de kans op conversie (sollicitaties, contact aanvragen etc.). Met ons advies helpen we je om steeds de volgende stap te zetten.

 • Google Analytics gekoppeld aan Tigris conversiemeting
  Meten is weten, en daarom zetten we rapporten klaar in Google Analytics. Met één druk op de knop heb je inzicht in je prestatiecijfers. Welke bron (zoals LinkedIn, Indeed of Google Ads, etc.) heeft tot een sollicitatie of plaatsing geleid? Dit kun je eenvoudig analyseren doordat data over de conversie rechtstreeks naar Tigris worden gestuurd.
 • Technische analyse voor topconditie van de website
  Elke dag voegt Google nieuwe technieken toe aan het algoritme, waarmee het bepaalt of websites technisch nog up-to-date zijn. Met tools als o.a. Google Search Console, Google PageSpeed Insights en Ahrefs houden we je website in topconditie.
 • Online marketing tools voor meer bezoekers
  Om meer online bekendheid en verkeer naar de website te genereren, richten we ons op organisch verkeer via zoekmachineoptimalisatie (SEO) en betaald verkeer (online adverteren). Hiervoor gebruiken we o.a. tools als Google Ads, Hubspot, LinkedIn Ads, ActiveCampaign, MailChimp, Ahrefs en plaatsingen op jobboards.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Natuurlijk, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je website. Met onze uitgebreide support- en servicecontracten ben je altijd verzekerd van hulp en advies. We bieden ook trainingen aan om je te leren hoe je zelf content kunt beheren. Verder geven we SEO-advies om je vindbaarheid te verbeteren en zorgen we voor betrouwbare hosting, zodat je website altijd soepel blijft draaien.

Kan ik binnen een bestaande website Tigris in laten bouwen?

Natuurlijk is dat mogelijk. Als je bestaande website al goed functioneert en je hebt alleen een Tigris-koppeling nodig, hoef je niet altijd vanaf nul te beginnen. We kunnen samenwerken met de oorspronkelijke websitebouwer, of we nemen het beheer en de ontwikkeling van de gehele website over.

Kan ik ook met andere Tigris vragen bij jullie terecht?

Jazeker; met onze uitgebreide ervaring in Tigris zijn we uitstekend voorbereid op al je vragen. Klanten benaderen ons regelmatig voor ondersteuning bij het opzetten van e-mailsjablonen, het instellen van jobalerts, of het herinrichten van de Tigris-omgeving.

Bouwen jullie websites met WordPress?

Bij websites met Tigris koppelingen kiezen we regelmatig voor het WordPress CMS. Werkt je huidige website op een ander CMS? Dat is geen enkel probleem. We bieden namelijk support op diverse andere Content Management Systemen, mocht je een andere voorkeur hebben dan WordPress.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja, dat doen we! Ons eigen team van marketingexperts is gespecialiseerd in zowel algemene online marketing als specifieke marketing voor Tigris websites. We stellen graag samen met jou een op maat gemaakte online strategie op, geheel afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf.

Leveren jullie ook maatwerk?

We passen de website helemaal aan op jouw wensen, of dat nu een groot of klein project is. Wil je uniek maatwerk? Kies dan voor onze Tigris premium website. Onze grafisch ontwerper creëert een uniek design, waarna onze Tigris-experts alle koppelingen en functionaliteiten inbouwen. Dit alles wordt ondersteund door maatwerk marketingstrategie.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Toen we een nieuwe website wilden, hebben we verschillende website bouwers gesproken. Secure Design viel op door de unieke uitstraling. Geen duur kantoor of mooie praatjes, wel sterke gesprekspartners waar het puur draait om de inhoud. Omdat we een deadline hadden zat er soms flink wat druk op het project. maar daar is uitstekend mee omgegaan. Uiteindelijk zijn we dan ook zeer tevreden met het resultaat en kunnen wij Secure Design iedereen aanraden.

Fons Smit

Directie

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

“Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking tussen ons en Secure Design in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.”

Lees meerminder

Richard de Vries

Managing Consultant

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

Hanne Oostvogels

Marketing & Communicatie

Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

Raoul Rade

Consultant

Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze
ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

Jannie Mijnbeek

Marketing & Communicatie

Tigris website brochure Download

Meer cases bekijken? Ontvang gratis de brochure met onze Tigris websites.

   privacy statement.

  recruitment-website-brochure
  Kan ik je helpen?
  Sven Versluijs

  Vragen?

  We staan voor je klaar.