Alterim

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Alterim is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een ervaren en gerenommeerde organisatie in de bemiddeling van vaste en tijdelijke functies in Finance, Control & Audit. Alterim staat voor deskundigheid, betrokkenheid en vertrouwen.

www.alterim.nl

Nadat we in een eerder stadium de basis van de website van Alterim hadden neergezet kregen wij de vraag deze verder te optimaliseren. Hierbij moest gefocust worden op van het verder optimaliseren van het ontwerp, SEO, en een het verbeterde vacature overzicht en vacaturepagina.

  • SEO landingspagina’s
  • Unieke vacaturepagina’s
  • Geavanceerde vacature filter

Voor het verder optimaliseren van de weergave zijn we met Alterim en het marketingbureau om tafel gegaan. Tijdens meerdere brainstormsessies zijn ideeën uitgewerkt. Deze zijn uiteindelijk verwerkt in het nieuwe ontwerp.

Naast het verbeterde ontwerp zijn er tal van kleine technische optimalisaties doorgevoerd. Zo is onder andere een geoptimaliseerde vacature zoekfilter ontwikkeld welke het voor werkzoekenden en zzp’ers makkelijk maakt om een vacature of opdracht te vinden. Verder zijn er op de vacature pagina elementen toegevoegd welke compact weergeven worden wat de vacature voor de lezer makkelijker te lezen maakt.

Om ook op SEO een stap te maken zijn doelgroep landingspagina’s aangemaakt. Deze pagina’s bevatten passende content en vacatures.

Het resultaat is een gebruiksvriendelijke website voorzien de nieuwste technieken.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten