Immens

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Immens is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals naar interim opdrachten of vaste financiële functies. Door hun achtergrond in en kennis van finance & control zijn ze al jarenlang succesvol in een aantal sectoren.

www.immens.nu

Immens was op zoek naar een ervaren partner om een koppeling te maken met Carerix op hun nieuwe website. Daarnaast waren ze op zoek naar een partij die niet alleen de website kon ontwikkelen, maar ook advies kon geven over het optimaliseren van een vacaturewebsite.

  • Eigen beeldmateriaal
  • Fris design
  • Een kijkje in de keuken van Immens door nieuwsberichten

We hebben eerst het concept, de inhoud en de structuur van de website bedacht en hoe de koppeling met Carerix gemaakt kon worden. Daarna zijn we gezamenlijk aan de slag gegaan met het uittekenen van wireframes. Op basis van deze wireframes hebben wij een grafisch ontwerp gemaakt van diverse pagina’s.

Daarna zijn we de ontwikkeling van de vacaturewebsite gestart. In de tussentijd heeft Immens de teksten geschreven en het beeldmateriaal verzameld voor op de website. Deze content hebben wij vervolgens op de website geplaatst. Na het presenteren van een eerste versie en een feedbackronde is er gewerkt naar de versie die live is gezet.

Het resultaat is er één om trots op te zijn. Of op z’n Gronings: ‘t kon minder.

Richard de Vries

Managing Consultant
- Immens

Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten