Building Heroes

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.

www.buildingheroes.nl

Building Heroes was op zoek naar een partij die de technische realisatie van hun website kon verzorgen. Hierbij zochten ze naar een partij met ruime ervaring met Carerix en die daarnaast mee kon denken om het concept naar een hoger niveau te tillen.

  • Uniek design
  • Frisse weergave van vacatures
  • Company branding pages

De website van Building Heroes is een maatwerk WordPress website. De vacatures worden automatisch uitgeladen uit Carerix. In Carerix zijn functionaliteiten ontwikkeld die het mogelijk maken om foto’s, video’s en referenties toe te voegen aan elke vacature. Daarnaast is de website modulair opgezet wat het mogelijk maakt zelf aanpassingen te maken en de website continu uit te breiden.

De unieke verschijning van de nieuwe website heeft positieve gevolgen op het conversiepercentage.

Marvin Croon

Senior marketeer
- Building Heroes

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten