Buildig Heroes

BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.

www.buildingheroes.nl

Building Heroes was op zoek naar een partij die de technische realisatie van hun website kon verzorgen. Hierbij zochten ze naar een partij met ruime ervaring met Carerix en die daarnaast mee kon denken om het concept naar een hoger niveau te tillen.

De website van Building Heroes is een maatwerk WordPress website. De vacatures worden automatisch uitgeladen uit Carerix. In Carerix is een functionaliteit gebouwd die het mogelijk maakt om een foto toe te voegen aan elke vacature. Daarnaast is gekozen voor het bouwen van custom posts waarbij gebruik is gemaakt van masonry grid, waarmee het mogelijk is om toevoegingen automatisch goed te laten plaatsen op de website.

De nieuwe website heeft een duidelijke en krachtige uitstraling.

  • Uniek design
  • Frisse weergave van vacatures
  • Company branding pages