Building Heroes

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

BUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.

www.buildingheroes.nl

Building Heroes was op zoek naar een partij die de technische realisatie van hun website kon verzorgen. Hierbij zochten ze naar een partij met ruime ervaring met Carerix en die daarnaast mee kon denken om het concept naar een hoger niveau te tillen.

  • Uniek design
  • Frisse weergave van vacatures
  • Company branding pages

De website van Building Heroes is een maatwerk WordPress website. De vacatures worden automatisch uitgeladen uit Carerix. In Carerix is een functionaliteit gebouwd die het mogelijk maakt om een foto toe te voegen aan elke vacature. Daarnaast is gekozen voor het bouwen van custom posts waarbij gebruik is gemaakt van masonry grid, waarmee het mogelijk is om toevoegingen automatisch goed te laten plaatsen op de website.

De nieuwe website heeft een duidelijke en krachtige uitstraling.

Marvin Croon

Senior marketeer
- Building Heroes

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

 

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten