FlexMix

  • Carerix
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

FlexMix heeft zich ontwikkeld van een bemiddelaar van zelfstandige zorgprofessionals tot een bedrijf dat zich bezighoudt met de tijdelijke en vaste inzet van (gespecialiseerde) verpleegkundigen, artsen en paramedici voor banen en opdrachten in zowel binnen- als buitenland.

www.flexmix.nl

FlexMix had behoefte aan een grafische en inhoudelijke update van hun website, zodat deze weer aansluit op de design trends van nu. Ook moest er gekeken worden naar een nieuwe structuur van de website met verbeterde conversiemogelijkheden.

  • Een nieuw ontwerp die de huisstijl doet laten spreken
  • SEO geoptimaliseerde vacaturelandingspagina’s, gekoppeld aan Carerix
  • Een verbeterde blogpagina die bezoekers op de hoogte houdt met de laatste ontwikkelingen

In de brainstormsessies kwam naar voren dat FlexMix toe was aan een nieuw ontwerp die beter past in de moderne tijd. Hierbij hebben we gekeken naar een nieuwe websitestructuur met nieuwe call to actions.

Voor het ontwerp is gekozen voor een minimalistisch ontwerp met een professionele uitstraling. Hiervoor hebben we de actieknoppen voorzien van een kleine micro-animatie die de website meer leven geeft. Ook zijn er nieuwe SEO technieken toegepast voor een betere vindbaarheid op Google. Hiervoor hebben wij een FAQ-pagina toegevoegd die Google gebruikt voor het beantwoorden van lezersvragen. Daarnaast is Google voor jobs geoptimaliseerd en zijn er tal van kleine SEO verbeteringen toegevoegd. Deze kunnen weer leiden tot nieuwe bezoekers op de website.

Verder is de website gekoppeld met Carerix doormiddel van een API. Hierdoor is het voor FlexMix eenvoudig om vacatures te plaatsen, wijzigen of verwijderen. Bezoekers die solliciteren komen direct in Carerix te staan waardoor het proces van solliciteren eenvoudig verloopt.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten