Dedito Boots

  Dedito is opgericht vanuit een passie voor het buitenleven, en in het bijzonder het ruige terrein van North Yorkshire. Door continu gebruik te maken van feedback probeert Dedito de ultieme outdoor schoenen te produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit.

  www.deditoboots.com

  Dedito Boots was op zoek naar een webbouwer die meer verkopen kon realiseren door de verouderde webshop in een modern jasje te steken. De outdoor-identiteit van Dedito Boots moest sterk naar voren komen in het ontwerp met vele foto’s. Daarnaast moest de website gebruik maken van een WooCommerce webshop.

  • Geoptimaliseerd voor WooCommerce om zoveel mogelijk verkopen te realiseren
  • Gebruik van veel beeldmateriaal om de producten er zo duidelijk mogelijk uit te laten springen
  • Ingebouwd review-systeem om betrouwbaarheid van de webshop aan de bezoeker te tonen

  Via online brainstormsessies is geïnventariseerd wat Dedito Boots wilde hebben en hoe dit vorm gegeven moest worden. Na enkele belafspraken is er een concept gepresenteerd voor een WooCommerce webshop aansluitend op de waardepropositie van Dedito Boots.

  De website is vormgegeven met veel bruine en gele tinten die passen bij het outdoor kleurenpatroon van North Yorkshire. Door veelvuldig gebruik van professionele afbeeldingen kunnen bezoekers duidelijk zien wat ze in hun winkelwagen doen. De webshop loopt op WooCommerce, waardoor de bezoekers eenvoudig producten kunnen bestellen. De beheerder kan via dit systeem makkelijk producten versturen en de administratie bijhouden.

  Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

  Mede-eigenaar

  Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

  Meer inspirerende projecten