Dedito Boots

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Dedito is opgericht vanuit een passie voor het buitenleven, en in het bijzonder het ruige terrein van North Yorkshire. Door continu gebruik te maken van feedback produceert Dedito de ultieme outdoor schoenen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

www.deditoboots.com

Dedito Boots was op zoek naar een webbouwer die meer verkopen kon realiseren door de verouderde webshop in een modern jasje te steken. De outdoor-identiteit van Dedito Boots moest sterk naar voren komen in het ontwerp. Daarnaast moest de webshop gebruiksvriendelijk zijn en in WooCommerce ontwikkeld worden.

  • Geoptimaliseerd voor WooCommerce om zoveel mogelijk verkopen te realiseren
  • Gebruik van veel beeldmateriaal om de producten er zo duidelijk mogelijk uit te laten springen
  • Ingebouwd review-systeem om betrouwbaarheid van de webshop aan de bezoeker te tonen

Tijdens brainstormsessies is geïnventariseerd welke onderdelen in de WooCommerce webshop moesten zitten en hoe deze vorm gegeven moest worden. Na enkele sessies is er een concept gepresenteerd voor een WooCommerce webshop aansluitend op de waardepropositie van Dedito Boots.

De website is vormgegeven met veel bruine en gele tinten die passen bij het outdoor kleurenpatroon van North Yorkshire. Door veelvuldig gebruik van professionele afbeeldingen krijgen de bezoekers een goed beeld van de producten die verkocht worden. De webshop draait op WooCommerce, waardoor de bezoekers eenvoudig producten kunnen bestellen. De beheerder kan via dit systeem makkelijk producten versturen en de administratie bijhouden.

Dario Martina

Eigenaar
- Dedito Boots

Via een relatie van ons zijn wij bij Secure design terecht gekomen. Zij waren al tevreden en ik kan alleen maar zeggen dat wij enorm blij zijn om met Secure design in zee te zijn gegaan. de professionaliteit, de accuratesse, de stiptheid en enthousiasme waarmee zij hun werk uitvoeren is geweldig. Ook hun gevoel van creativiteit is super. Voor mij de allereerste keer dat ik met een IT bedrijf te maken heb gehad die op tijd, afgesproken kwaliteit en betrokkenheid toont. Perfect en wij kunnen hun niet genoeg aanbevelen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten