WR.nl

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

WR is al meer dan 25 jaar het vertrouwde werving en selectiebureau, voor Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs, op hbo- of academisch niveau voor ruim 1500 bedrijven.

www.wr.nl

WR had als wens om hun website te vernieuwen en te zorgen dat deze volledig gericht was op het creëren van conversie: een conversiegerichte website. De laadsnelheid van de website was hierbij belangrijk en daarnaast moest deze goed te vinden zijn in Google. Daarnaast wilde WR dat eenvoud en gebruiksgemak voorop stonden.

  • De website heeft een koppeling met Kiyoh om reviews te tonen;
  • Er is een conversiegerichte solliciteren-pagina gemaakt waarbij de focus ligt op het solliciteren. Afleidende elementen zijn weggehaald;
  • WR.nl heeft meer dan 100 landingspagina’s voor een goede vindbaarheid;
  • De website is geïntegreerd met Google for Jobs.

We zijn het project gestart met een uitgebreide analyse van de mogelijkheden om de website zo conversiegericht mogelijk te maken. Samen met WR hebben we alle functionaliteiten in kaart gebracht. Daarna zijn we begonnen met het uittekenen van de bezoekersflow en het maken van wireframes van alle pagina’s. Vervolgens zijn deze uitgebreid getest bij de doelgroep.

De volgende stap was het grafisch ontwerpen van alle pagina’s. Ook deze ontwerpen zijn getoetst bij de doelgroep. Daarna konden we starten met de bouw van de vacaturewebsite WR.nl. Tijdens dit proces hebben we ook advies gegeven over SEO om de website vindbaar te maken in de zoekmachines. Als laatste zijn er uitgebreide snelheidsoptimalisatie analyses gedaan en doorgevoerd.

De conversiegerichte website van WR, waarbij alle afleidende elementen zijn weggehaald, heeft nu al gezorgd voor meer conversies.

Maarten de Ruiter

Senior Consultant
- WR Werving & Selectie

Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten