Webdesign Sassenheim

Secure Design is het webdesign bureau in de bollenstreek met meer dan 10 jaar ervaring. Wij vinden het belangrijk dat anderen net zoveel plezier aan de online wereld beleven als wij en helpen jouw bedrijf dan ook graag verder. Wij zorgen ervoor dat jouw website de juiste boodschap aanspreekt en er meer business wordt gegenereerd.

Wij hebben al meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Sassenheim

Website laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ons webdesign bureau in Sassenheim heeft ruime ervaring met het bouwen en ontwikkelen van zakelijke websites. Inmiddels hebben wij al meer dan 30 bedrijven in de regio Sassenheim op de kaart gezet. Laat je website bouwen door een vertrouwde webbouwer in Sassenheim zodat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Naast webdesign kunnen wij ook de online marketing verzorgen. Veel bedrijven weten dat een goede online marketing strategie een pré is voor succesvol ondernemen. Toch horen wij van veel klanten dat ze niet weten waar te beginnen. Wij hebben kennis van de nieuwste online marketing tools en helpen je graag verder met jou online marketing strategie.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Succesverhalen uit de omgeving Sassenheim waar wij en onze klanten trots op zijn

Webdesign Sassenheim? Kies voor Secure Design

Laat je WordPress website bouwen door een professionele webdesigner in Sassenheim. Wij kennen de markt en denken graag met je mee zodat ook jouw bedrijf online goed presteert. Wij hebben goede WordPress kennis waardoor wij een website kunnen realiseren die helemaal aansluit op jouw wensen.

Nadat we kennis hebben gemaakt en jouw wensen hebben besproken gaat onze grafisch ontwerper aan de slag met het maken van een uniek design. Wij houden altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website zodat de websitebezoeker een prettige ervaring heeft.

Naast klanten in Sassenheim hebben wij klanten in Leiden, Noordwijk, Katwijk, Noordwijkerhout, Wassenaar, Oegstgeest, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg & Valkenburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Deze websitebouwer in Sassenheim verzorgt alles van concept tot realisatie en onderhoud

Of je nou op zoek bent naar een aanpassing aan je huidige website of een heel nieuw website design, wij bieden een totaaloplossig van A tot Z. Wat je wens ook is wij kunnen je verder helpen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Na het vaststellen van de doelstelling, de stijl en de boodschap van de website gaat onze designer aan de slag met het design. Als het ontwerp compleet is wordt deze geïmplementeerd op de website, naar wens van de klant kunnen wij ook het onderhoud van de website verzorgen.

Naast webontwikkeling kunnen wij je helpen met jouw online marketing strategie. Wij hebben kennis over SEO, webanalyses, online adverteren, emailmarketing en social media marketing. Eigenlijk alles om op te vallen bij de doelgroep en je website vindbaar te maken.

Webdesign Leiden

Succesverhalen uit de regio Sassenheim

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb je een vraag of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden, wij helpen je verder en staan je graag te woord. Wij kijken er naar uit om samen iets moois te creëren!

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!