Stucservice.nl

  • Grafisch ontwerp
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Stucservice is gespecialiseerd in allerlei stukadoorswerkzaamheden, bijvoorbeeld in diensten als raapwerk, pleisterwerk, latex spuiten en sierpleister. Daarnaast verzorgen zij ook reparatie- en renovatiewerkzaamheden.

www.stucservice.nl

De nieuwe website van Stucservice.nl moet de kwaliteit, professionele manier van werken en passie voor het vak uitstralen. Hierbij moeten de diensten van Stucservice.nl overzichtelijk worden aangeboden. Daarnaast moet de website online goed vindbaar zijn. Het doel is om door middel van de website meer aanvragen te genereren.

  • Inzet van video
  • Volledig zoekmachine geoptimaliseerd
  • Sfeerimpressies van projecten en referenties

Als eerste stap zijn alle diensten van Stucservice.nl uitgewerkt. Daarnaast is onderzoek gedaan naar de online kansen in de regio. De kansen en ideeën zijn samengevoegd in een grafisch ontwerp waarna de website ontwikkeld is. Tijdens de bouw hebben wij op basis van interviews met de klant de teksten geschreven en voor de zoekmachines geoptimaliseerd.

Sinds de livegang wordt Stucservice.nl aanzienlijk beter gevonden wat zorgt voor een toename in aanvragen.

Menno Schreve

Eigenaar
- Stucservice

Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten