Webdesign Voorschoten

Ben jij opzoek naar een webdesign bureau in de buurt van Voorschoten? Dankzij onze 10 jaar ervaring zijn wij de perfecte partner die jouw website naar een hoger niveau kan tillen. Dit zorgt ervoor dat je meer klanten binnenhaalt en meer online business genereert.

Wij hebben al meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Voorschoten

Een professionele zakelijke website is onmisbaar wanneer je online succes wilt behalen. In de afgelopen jaren hebben wij veel bedrijven geholpen bij de online presentatie van hun bedrijf. Dankzij onze gespreide kennis over webdesign, ICT, marketing en softwareontwikkeling kunnen wij de perfecte website bouwen en uw wensen tot leven laten komen.

Wij zijn expert in het maken van conversiegerichte websites. Door herhaaldelijk het gedrag van websitebezoeker te analyseren weten wij precies hoe we jouw website zo kunnen inrichten dat je de meeste conversies behaald. Naast conversie en webdesign hebben wij ook kennis over online marketing. Zo kunnen we er voor zorgen dat jouw website altijd goed gevonden wordt op Google.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Bekijk onze klantcases uit de omgeving Voorschoten

Webdesign Voorschoten? Secure Design kent de markt

Onze developers hebben ruime ervaring met WordPress en kunnen een website maken die precies aansluit bij jou wensen. Hierbij houden wij rekening met de doelgroep en de boodschap van de website. Naast WordPress hebben wij kennis over verschillende CMS-systemen. Welk systeem we ook gebruiken, de gebruiksvriendelijkheid staat altijd voorop en we zorgen er altijd voor dat de website gemakkelijk te beheren is. Zo kan je zelf altijd alles terug vinden en aanpassen.

Naast klanten in Voorschoten hebben wij ook klanten in Leiden, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Katwijk, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten en Rijnsburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Ons webdesign bureau biedt een totaaloplossing

Wil jij een nieuwe website maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij bieden een totaaloplossing! Of je nou een nieuwe website wil of een compleet nieuwe corporate branding met een nieuw logo en huisstijl, Secure Design helpt je verder.

Tijdens de brainstorm sessies bepalen we de boodschap, het doel en de stijl van de website. Vervolgens gaat onze ontwerper aan de slag met het maken van een op maat gemaakt design op basis van de huisstijl en boodschap van het bedrijf. Vervolgens bouwen onze ervaren developers de website en zorgen dat hij op tijd geleverd kan worden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om het onderhoud van de website uit handen te geven.

Webdesign Leiden

Onze klanten aan het woord

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Wil je je business online laten groeien? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder! Daarnaast kan je altijd bij ons terecht met vragen, onze experts staan je graag te woord. Je kan bellen of langs komen voor een kennismakingsgesprek. Volledig vrijblijvend natuurlijk. Je kan er ook voor kiezen om onderstaand contactformulier in te vullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!