Netherlands Aerospace Group

De NAG is de brancheorganisatie voor de in Nederland gevestigde nationale en internationale organisaties actief in de Aerospace & Airport Development. Zij worden ondersteund door middel van de ontwikkeling van expertise, aanbevelingen, toegang tot de nationale en internationale markt en een uitgebreid netwerk.

www.nag.aero

NAG was toe aan vernieuwing van hun IT-insfrastructuur. Hierbij hebben zij gekozen om een koppeling te maken met Teamleader. Zij waren op zoek naar een partij met ervaring om Teamleader aan de website te koppelen. De koppeling ging samen met een nieuwe website.

Wij hebben met NAG meegedacht over hoe we Teamleader het beste aan de website konden koppelen. Daarna heeft onze grafisch ontwerper een design gemaakt van de website. Gedurende de bouw bleven we adviseren over hoe Teamleader het beste ingericht kon worden.

De nieuwe website van NAG wordt door de leden als positief ervaren, waarbij het inschrijven voor activiteiten veel makkelijker is dan voorheen.

  • Uitgebreide koppeling met Teamleader
  • Uniek design
  • Elk lid heeft zijn eigen branding page

Sjoerd Keizerwaard

Business Development Manager
- NAG

Secure Design heeft ons, behalve met het ontwikkelen van een nieuwe website, vooral geholpen met het maken van een koppeling tussen ons CMS en het Teamleader CRM systeem waardoor we diverse processen hebben kunnen stroomlijnen en automatiseren. Een intensief traject, maar dankzij de inzet van Secure Design gelukkig met een positief resultaat. Wij raden Secure Design zeker aan als er net iets meer nodig is dan een standaard website.