Webbouwer-Wassenaar
wordpress-logo
woocommerce-logo
laravel-logo
Magento

Webdesign Wassenaar

Wordpress, WooCommerce, Laravel, Magento - Adobe Commerce Ervaren websitebouwer

Secure design is een professionele betrouwbare webdesigner in de regio Wassenaar. Wij zijn een full service internet bureau gespecialiseerd in drie vakgebieden: website ontwikkeling, online marketing en corporate branding. Met deze combinatie maken we van jouw onderneming een online succes!

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar website en webshop ervaring

Portfolio

Een greep uit onze websites en webshops in de regio Wassenaar waar we trots op zijn.

ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Watergames and More desktop
Watergames and More mobile

Watergames and More

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Kern Engineers desktop
Kern Engineers mobile

Kern Engineers

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
NABC desktop
NABC mobile

NABC

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Heijmans Materieelbeheer desktop
Heijmans Materieelbeheer mobile

Heijmans Materieelbeheer

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
NAG desktop
NAG mobile

NAG

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Meer inspiratie opdoen?

Website ontwikkeling en online marketing

Wij zijn een webdesign bureau met meer dan 10 jaar ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij honderden zakelijke websites gemaakt voor tientallen klanten. Bij het ontwikkelen en designen van de website zorgen wij er altijd voor dat de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website gewaarborgd wordt. Laat je website bouwen door een webbouwer in de regio Wassenaar, zo weet je zeker dat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Naast webdesign zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. Nadat de website live staat wil je natuurlijk dat de doelgroep de website weet te vinden en dat er geconverteerd wordt. Ook hier kunnen wij in adviseren en ondersteunen. Dankzij onze kennis over verschillende marketingprogramma’s weten wij precies wat de website nodig heeft om het een succes te laten zijn.

WordPress expert Wassenaar

Laat je WordPress website bouwen door een professionele webdesigner in de regio Wassenaar! Wij kennen de markt en zijn gemotiveerd om jouw website een online succes te maken. Dankzij onze WordPress kennis kunnen wij jouw wensen omzetten naar een uniek webdesign en deze bouwen in WordPress. Wij zorgen er altijd voor dat jij gemakkelijk later dingen op de website kan aanpassen of toevoegen. Weet je niet hoe WordPress werkt? Geen zorgen! Wij kunnen je een korte WordPress training geven zodat je zelf je website kan beheren. Je kan er ook voor kiezen om het beheer uit handen te geven.

Naast WordPress werken wij ook met andere CMS-systemen. Daarnaast kunnen wij ook een heel nieuw op maat gemaakt CMS bouwen mocht dit nodig zijn.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat voorop, daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

Ontwikkeling en onderhoud van A tot Z

Heb je al een compleet uitgedacht plan of wil je dat wij met je mee denken? Je kan altijd bij ons terecht. Hoe gaan we te werk? Na het in kaart brengen van het doel en de stijl van de website maakt onze ontwerper een op maat gemaakt design. Als het design in orde is wordt de website gebouwd en gerealiseerd. Wij werken altijd volgens een vooraf opgestelde planning en houden ons hier ook aan.

Wij vinden transparante communicatie erg belangrijk en houden de klant dan ook altijd op de hoogte gedurende het project. Het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. Daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar!

Naast klanten in Wassenaar hebben wij ook klanten in Valkenburg, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Oegstgeest, Leiden.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je zakelijke website. Dankzij onze support- en servicecontracten staan we altijd paraat met hulp en advies. Wist je dat we ook trainingen geven? Zo leer je hoe je zelf content kunt beheren en kunnen we SEO-advies geven om je vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard zorgen we altijd voor een betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft draaien.

Kan ik content van mijn huidige website overnemen?

Ja, dat kan zeker. Is er sprake van een migratie naar een nieuw CMS, dan brengen we je huidige website zo dicht mogelijk bij het originele design en verbeteren het waar nodig.

Zo hoef je niet geheel opnieuw te beginnen. Andere belangrijke gegevens zoals SEO-instellingen nemen we zorgvuldig over. Ons team kan hiervoor samenwerken met je huidige webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je nieuwe website overnemen, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik ook met andere vragen over mijn bedrijfswebsite bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met vele soorten bedrijfswebsites, hebben we op elke situatie een gepast advies. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bedrijfswebsite, het instellen van nieuwsbrieven, het maken van e-mailsjablonen of het aanpassen van de gebruikerservaring.

Bouwen jullie ook websites met WordPress?

Jazeker, WordPress gebruiken we regelmatig vanwege zijn veelzijdigheid, maar ondersteunen ook andere Content Management Systemen, zoals Laravel, of Magento voor webshops. Laat ons in elk geval je voorkeur weten, dan kunnen we daar het beste advies op uitbrengen. Vervolgens helpen we je met een naadloze overgang naar het CMS dat het beste bij jouw situatie past.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, dat doen we! We beschikken over een gespecialiseerd team van marketingspecialisten met ervaring in zowel algemene online marketing als specifieke strategieën voor bedrijfswebsites. We denken graag mee om met jou een online marketingstrategie op maat te ontwikkelen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Ja, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een uitgebreid project, we stemmen je zakelijke website helemaal af op jouw bedrijfsbehoeften. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten die er nodig zijn voor een goede zakelijke website. Dit alles wordt ondersteund door een marketingstrategie op maat.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

van-rijn-logo-recht

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

Odmar J. van den Berg

Algemeen directeur

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

Suzanne van der Werff

Communication Manager

Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

Maarten van der Seijs

Mede-eigenaar

Het is prettig samenwerken met de mensen van Secure Design. Ze zijn deskundig, creatief en denken mee, zowel over de vorm als over de inhoud van je website. Ze communiceren helder en komen hun afspraken stipt na. De Politieonderwijsraad is een tevreden klant.

Frank Hoogewoning

Secretaris-directeur

Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

Dalia Shaieyouta

Communicatie & PR

Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

Menno Schreve

Eigenaar

“Wij hebben gekozen voor Secure Design wegens hun snelheid, goede netwerk en deskundigheid. De samenwerking hebben wij als flexibel, professioneel en vriendelijk ervaren. Wij zullen Secure Design zeker aanraden in ons netwerk.”

Karima Gacem

Eigenaar

Secure Design heeft een goede website geleverd voor een goede prijs. De communicatie was snel en aangenaam. Zeker aan te raden als je een nieuwe website nodig hebt!

van-rijn-logo-recht

Martijn Hendrikse

Salesmanager

Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

Maarten de Ruiter

Senior Consultant

Secure design is een top partij om samen mee te werken. Altijd bereikbaar, snelle reacties en ze schromen niet om met je mee te denken en advies te geven qua content en de boodschap die je wilt overbrengen. Veel dingen waar ik zelf totaal geen benul van had heb ik via hun toch kunnen implementeren. Daardoor is de website volledig, klikt het en ziet hij er professioneel uit. Aanrader!

Anton Decuypere

Oprichter

We zochten en webbouwer die verstand heeft van Carerix en daarom vond ik Secure Design. Ze zijn in de beginfase heel gedetailleerd, willen echt exact weten wat je wilt. Wij moesten daar aan wennen, maar dat bleek uiteindelijk wel hun kracht te zijn. Bij onze vorige webbouwer werkte we met een goede designer die onze huisstijl maakte en ook betrokken was bij de bouw van de site. Nu moesten we zelf beslissingen nemen, waarbij er wel werd meegedacht. Uiteindelijk heeft de werkwijze van Secure Design ervoor gezorgd dat ze, toen alle details besproken waren, snel en goed het resultaat hebben neergezet. Hierbij was er gelukkig ook voldoende flexibiliteit om kleine aanpassingen te doen. De website is modulair opgebouwd en de pagina’s zijn eenvoudig samen te stellen/ aan te passen. Dat is een grote verbetering tov de oude situatie, waarbij er veel minder mogelijk was. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Bij vragen achteraf word je goed en snel geholpen door kundige mensen. Ik kan Secure Design van harte aanbevelen.

Lees meerminder

Femke van Bemmelen

Marketing

Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

Rogier Duijndam

Eigenaar

Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Marcel Luijten

Algemeen directeur

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.