Webdesign Wassenaar

Secure design is een professionele betrouwbare webdesigner in de regio Wassenaar. Wij zijn een full service internet bureau gespecialiseerd in drie vakgebieden: website ontwikkeling, online marketing en corporate branding. Met deze combinatie maken we van jouw onderneming een online succes!

Meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Wassenaar

Wij zijn een webdesign bureau met meer dan 10 jaar ervaring. In de afgelopen jaren hebben wij honderden zakelijke websites gemaakt voor tientallen klanten. Bij het ontwikkelen en designen van de website zorgen wij er altijd voor dat de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de website gewaarborgd wordt. Laat je website bouwen door een webbouwer in de regio Wassenaar, zo weet je zeker dat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Naast webdesign zijn wij ook gespecialiseerd in online marketing. Nadat de website live staat wil je natuurlijk dat de doelgroep de website weet te vinden en dat er geconverteerd wordt. Ook hier kunnen wij in adviseren en ondersteunen. Dankzij onze kennis over verschillende marketingprogramma’s weten wij precies wat de website nodig heeft om het een succes te laten zijn.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Behaalde successen in de regio Wassenaar

Kies voor een webdesigner in de regio Wassenaar, wij kennen de markt

Heb je al een compleet uitgedacht plan of wil je dat wij met je mee denken? Je kan altijd bij ons terecht. Hoe gaan we te werk? Na het in kaart brengen van het doel en de stijl van de website maakt onze ontwerper een op maat gemaakt design. Als het design in orde is wordt de website gebouwd en gerealiseerd. Wij werken altijd volgens een vooraf opgestelde planning en houden ons hier ook aan.

Wij vinden transparante communicatie erg belangrijk en houden de klant dan ook altijd op de hoogte gedurende het project. Het is onze missie om eindproducten te leveren die resulteren in blije klanten. Daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar!

Naast klanten in Wassenaar hebben wij ook klanten in Valkenburg, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Sassenheim, Oegstgeest, Leiden

Webdesign Leiden

Deze websitebouwer in de regio Wassenaar ontzorgt; van concept tot realisatie en onderhoud

Laat je WordPress website bouwen door een professionele webdesigner in de regio Wassenaar! Wij kennen de markt en zijn gemotiveerd om jouw website een online succes te maken. Dankzij onze WordPress kennis kunnen wij jouw wensen omzetten naar een uniek webdesign en deze bouwen in WordPress. Wij zorgen er altijd voor dat jij gemakkelijk later dingen op de website kan aanpassen of toevoegen. Weet je niet hoe WordPress werkt? Geen zorgen! Wij kunnen je een korte WordPress training geven zodat je zelf je website kan beheren. Je kan er ook voor kiezen om het beheer uit handen te geven.

Naast WordPress werken wij ook met andere CMS-systemen. Daarnaast kunnen wij ook een heel nieuw op maat gemaakt CMS bouwen mocht dit nodig zijn.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Succesverhalen uit de regio Wassenaar

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb je een vraag of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je vraag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!