VIBES.technology

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

VIBES.technology maakt intuïtieve en gebruiksvriendelijke analysetools voor ingenieurs. Hun missie is om het voor iedere ingenieur mogelijk te maken om complexe analyses “first time right'' te krijgen.

www.vibestechnology.com

VIBES.technology had een webbouwer nodig die in staat was een onderscheidende website neer te zetten met veel ruimte voor video en afbeeldingen, om zo de complexe producten die ze aanbieden helder te presenteren aan de bezoeker. Naast deze praktische invulling moest qua uiterlijk de high-tech identiteit van het bedrijf er duidelijk uitspringen.

  • Veel video- en afbeeldingsblokken voor sterke visuele indrukken
  • In het oog springende animaties in contentblokken
  • Asymmetrisch design om de bezoeker te triggeren

Tijdens verschillende brainstormsessies met VIBES.technology is geïnventariseerd wat de opdrachtgever wilde en wat daar het beste bij paste. Er is gekeken naar de doelgroep, de opbouw en de grafische weergave van de website. Na enkele sessies is hieruit een definitief concept ontstaan. Hierdoor was  voor beide partijen duidelijk wat de wensen waren, hoe dit gerealiseerd zou worden en hoe het eindresultaat eruit zou komen te zien.

Tijdens de bouw is er veel gelet op het gebruik van media. VIBES.technology wilde een sterke visuele indruk achterlaten en hun producten duidelijk uitleggen aan de bezoeker. Door het gebruik van headers en contentblokken met zowel video als afbeeldingen springt de website direct in het oog. Hierbij is rekening gehouden dat de website niet te druk zou worden door teveel visuele prikkels, waardoor de bezoeker door de bomen het bos niet meer zou zien.

Met het eindresultaat kan VIBES.technology duidelijk laten zien waar ze voor staan en wat ze willen bereiken. Hiermee hebben ze beschikking over een website die voor een langere tijd hun diensten kan uitdragen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten