Webdesign Valkenburg

Wil jij een professionele conversie gerichte website? Secure Design is de webdesigner in de regio Valkenburg die jouw website naar een hoger niveau kan tillen. Op deze manier haal je meer klanten binnen en kan je jouw onderneming laten groeien.

Wij hebben al meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Valkenburg

Secure Design is een webbouwer uit Leiden met al meer dan 10 jaar ervaring. In deze 10 jaar hebben wij al honderden websites gemaakt waarvan 35 voor ondernemers uit de regio. Ons doel is om ondernemers net zo veel plezier aan de online wereld te laten beleven als wij. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen graag om antwoord te krijgen op jouw online vraagstuk.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Bekijk onze klantcases uit de omgeving Valkenburg

Webdesign Valkenburg? Secure Design kent de markt

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van zakelijke websites en weten precies wat jouw website nodig heeft om betere resultaten te behalen. Hierbij besteden we aandacht aan het design, de originaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en natuurlijk de te behalen conversie. Alle websites die wij maken zijn zorgvuldig uitgedacht om een zo hoog mogelijk conversiepercentage te behalen. Op deze manier kom je sneller in contact met de klant en zal je betere resultaten behalen.

Naast webdesign zijn wij ook de ondersteunende factor op het gebied van online marketing. Heb jij een online marketing kwestie of kom je ergens niet uit? Wij hebben kennis over verschillende online marketing tools en kijken graag wat wij voor jou kunnen betekenen.

Webdesign Leiden

Ons webdesign bureau biedt een totaaloplossing

Wij kunnen een WordPress website bouwen die aan al jouw wensen voldoet. Wij houden rekening met de look & feel van het bedrijf en de juiste huisstijl. Je kan er ook voor kiezen om een op maat gemaakte nieuwe huisstijl te laten ontwikkelen. Wij richten de website zo in dat je gemakkelijk zelf de website kan beheren en dingen kan toevoegen.

Onze klanten zitten verspreid door het hele land. Naast klanten in Valkenburg en Leiden hebben wij ook klanten in Katwijk, Noordwijk, Sassenheim, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Rijnsburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Onze klanten aan het woord

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kan ons altijd bellen voor vragen of langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kijken er naar uit om samen met jou te sparren en tot een mooi eindresultaat te komen. Je kan ook onderstaand contact formulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!