Ocean Recruitment

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Ocean Recruitment is een werving en selectie bureau gespecialiseerd in de chemische en grondstoffen industrie. Zij kennen de chemie-industrie van binnenuit en gebruiken deze kennis bij het bemiddelen voor opdrachtgever en kandidaat bij chemievacatures.

www.ocean-recruitment.com

Als trouwe klant heeft OceanRecruitment ruim 5 jaar geleden zijn eerste website door ons laten ontwikkelen. Door ontwikkelingen op de markt en binnen de techniek waren zij toe aan een nieuwe website.

  • Huisstijl is nadrukkelijk aanwezig en geeft de doelgroep een goed idee van de branche waarin OceanRecruiment actief is;
  • Koppeling met Mailchimp & Carerix;
  • Duidelijke splitsing in twee talen, zodat de doelgroep zich nog beter aangesproken kan voelen.

De golf uit de huisstijl is verwerkt op de website. Daarnaast zijn er passende foto’s gebruikt om direct een beeld te geven van de branche waarin OceanRecruitment actief is.

Doordat de bezoekers zowel Engelstalig als Nederlandstalig kunnen zijn, hebben we de website in twee talen ontwikkeld. Daarbij hebben we een koppeling met Carerix geïntegreerd, waardoor vacatures getoond kunnen worden en sollicitanten direct worden doorgezet naar Carerix. Om up-to-date te blijven van ontwikkelingen, biedt OceanRecruitment haar bezoekers een nieuwsbrief aan; deze is gekoppeld met MailChimp.

Rogier Duijndam

Eigenaar
- Ocean Recruitment

Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten