Ocean Recruitment

Ocean Recruitment is een werving en selectie bureau gespecialiseerd in de chemische en grondstoffen industrie. Zij kennen de chemie-industrie van binnenuit en gebruiken deze kennis bij het bemiddelen voor opdrachtgever en kandidaat bij chemievacatures.

www.ocean-recruitment.com

Als trouwe klant heeft OceanRecruitment ruim 5 jaar geleden zijn eerste website door ons laten ontwikkelen. Door ontwikkelingen op de markt en binnen de techniek waren zij toe aan een nieuwe website.

De golf uit de huisstijl is verwerkt op de website. Daarnaast zijn er passende foto’s gebruikt om direct een beeld te geven van de branche waarin OceanRecruitment actief is.

Doordat de bezoekers zowel Engelstalig als Nederlandstalig kunnen zijn, hebben we de website in twee talen ontwikkeld. Daarbij hebben we een koppeling met Carerix geïntegreerd, waardoor vacatures getoond kunnen worden en sollicitanten direct worden doorgezet naar Carerix. Om up-to-date te blijven van ontwikkelingen, biedt OceanRecruitment haar bezoekers een nieuwsbrief aan; deze is gekoppeld met MailChimp.

  • Huisstijl is nadrukkelijk aanwezig en geeft de doelgroep een goed idee van de branche waarin OceanRecruiment actief is;
  • Koppeling met Mailchimp & Carerix;
  • Duidelijke splitsing in twee talen, zodat de doelgroep zich nog beter aangesproken kan voelen.