Heijmans Materieelbeheer

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Hun bedrijfsonderdeel Heijmans Materieelbeheer levert al het materiaal dat noodzakelijk is om bouwprojecten te realiseren.

www.webmaterieel.nl

Heijmans Materieelbeheer voerde alle bestellingen voor bouwmaterieel handmatig door. Doordat medewerkers van verschillende afdelingen dit tegelijk deden, was het lastig om inzicht te verkrijgen in de beschikbaarheid van materieelstukken. Heijmans was hiervoor op zoek naar een IT oplossing in de vorm van een webshop, gekoppeld aan informatiesysteem SAP met als einddoel het verbeteren van de efficiëntie van het materieel beheer.

  • Maatwerk E-commerce webshop voor bouwmaterieel
  • Gekoppeld aan SAP voor maximale efficiëntie
  • Intelligent Search toegepast voor het vinden van de juiste materieelstukken

Samen met Heijmans is uitvoerig gekeken naar het optimaliseren van het bestelproces van hun bouwmaterieel. Vanwege hun specifieke wensen is gekozen voor een maatwerk oplossing die aansluit op het verbeterde bestelproces.

Voor de medewerkers en uitvoerders van Heijmans is een online catalogus ontwikkeld voor het bestellen van bouwmaterieel. Hiervoor is een koppeling gelegd met SAP waardoor producten en projecten makkelijk zijn toe te voegen aan de webshop. Verder is de website afgeschermd zodat alleen bezoekers met een Heijmans account toegang hebben tot de webshop.

Door deze nieuwe website kan Heijmans zijn materieel beheren en zijn materieel efficiënt inzetten op lopende projecten.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten