Webdesign Noordwijkerhout

Ben jij op zoek naar een professionele webdesigner in de buurt van Noordwijkerhout? Dankzij onze 10 jaar ervaring is Secure Design de perfecte partner die jouw onderneming verder helpt bij het online presenteren van jouw bedrijf. Wij bouwen een krachtige website. Dit levert nieuwe leads en klanten op.

30+ bedrijven in de omgeving Noordwijkerhout op de kaart gezet

Dankzij onze ruime ervaring hebben wij in de afgelopen 10 jaar meer dan 30 ondernemers in de bollenstreek geholpen met het online presenten van hun onderneming. Wij kunnen een professionele zakelijke website bouwen die aansluit op jouw doelgroep en de juiste boodschap brengt.

Wanneer jouw website live staat wil je natuurlijk dat de website goed vindbaar is en je bezoekers kan analyseren. Dankzij onze kennis over de nieuwste online marketing tools kunnen wij jou ondersteunen en helpen.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Succesverhalen uit de regio Noordwijkerhout!

Op zoek naar een webdesigner in de regio Noordwijk? Wij kennen de markt.

Onze developers hebben ruime ervaring met WordPress en zijn in staat een goed werkende website te maken die aansluit op al jouw wensen. Wij waarborgen altijd de kwaliteit van de website en zorgen voor een gebruiksvriendelijk design. Dit op maat gemaakte design wordt gemaakt door onze eigen ontwerper. Als webdesigner in Noordwijkerhout zorgen wij er voor dat je trots kan zijn op het eindresultaat.

Naast klanten in Noordwijkerhout hebben wij ook klanten in Noordwijk, Sassenheim, Leiden, Katwijk, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten en Rijnsburg

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Webdesign Noordwijkerhout? Secure Design biedt een totaaloplossing

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. Een professionele website die laat zien waar de organisatie voor staat is daarom erg belangrijk. Of je nou een aanpassing wilt aan je huidige website of een compleet nieuwe website wil laten bouwen, wij denken met je mee!

Wij gaan te werk via het stappenplan in de afbeelding hiernaast. Tijdens de brainstormsessies bespreken we het doel van de website en welke boodschap uitgedragen moet worden. Vervolgens gaat onze designer aan de slag met het maken van een uniek ontwerp die aansluit op de huisstijl. Onze ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers kunnen vrijwel al jouw online wensen realiseren. Naast het bouwen van de website kunnen wij naar wens ook het onderhoud van de website uit handen nemen.

Webdesign Leiden

Onze klanten aan het woord

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb jij een vraag of kunnen wij jou ergens over adviseren? Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Je kunt ons altijd bellen voor advies of langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je liever dat wij met jou contact opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!