Webdesign Oegstgeest

Ben jij opzoek naar een webdesigner in Oegstgeest? Wij zijn een professionele webbouwer uit de regio en bouwen unieke gebruiksvriendelijke websites. Ons webdesign bureau heeft al vele bedrijven geholpen met de online presentatie van hun bedrijf en kan niet wachten om jou ook verder te helpen.

Meer dan 30 websites gebouwd voor bedrijven in de regio Oegstgeest

Wij vertalen jouw wensen naar een uniek en visueel mooi webdesign. Hierbij houden we altijd rekening met de gebruiksvriendelijkheid van de website en staat de kwaliteit altijd op de eerste plek. Bij ons weet je zeker dat je nog lang kan genieten van je website!

Ons webdesign bureau zorgt er altijd voor dat de website responsive is en ook op tablets en telefoons mooi vertoond wordt. Aangezien tegenwoordig steeds meer mensen via hun telefoon websites bezoeken is het erg belangrijk dat de websites er goed uit zien op de telefoon.

Websites in de regio

jaar ervaring

+ regels code

Behaalde successen in de regio Oegstgeest waar wij en onze klanten trots op zijn

Kies voor een webdesigner in Oegstgeest, wij kennen de markt

Tijdens de brainstorm sessies wordt het hele websiteplan uitgedacht. We geven antwoord op vragen als: Welke boodschap wordt er op de website vertelt? Hoe navigeert de doelgroep over de website heen? En heel belangrijk, wat zijn de conversiepunten? Omdat de website natuurlijk iets moet opleveren kijken we zorgvuldig naar de conversiepunten van de website. Vervolgens wordt het plan uitgewerkt in een op maat gemaakt design. Hierbij gebruiken we de huisstijl van jouw bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen om een nieuwe huisstijl te laten ontwikkelen. Vervolgens gaan onze ICT’ers aan de slag met het bouwen van de website. Je kan er na afloop voor kiezen om ook het onderhoud van de website uit handen te geven.

Webdesign Leiden

Secure Design ontzorgt; van concept tot realisatie en onderhoud

Ben jij opzoek naar een WordPress webdesigner in de buurt van Oegstgeest? Je hebt ons gevonden! Ons webdesign bureau is gespecialiseerd in WordPress en heeft al veel unieke websites gemaakt in dit CMS. WordPress is niet het enige systeem waar wij mee werken; wij hebben ook ruime ervaring met andere CMS-systemen zoals Laravel, Joomla of Drupal. Hierdoor kunnen wij altijd alles bouwen wat nodig is.

Naast webdesign hebben wij ook kennis over de nieuwste online marketing tools. Wij kunnen niet wachten om samen met jou ook de online marketing van jouw onderneming op te pakken.

Naast klanten in Oegstgeest hebben wij ook klanten in onder andere Sassenheim, Katwijk, Noordwijk, Valkenburg, Voorschoten, Noordwijkerhout, Wassenaar en Rijnsburg.

Hebben jullie een vaste werkwijze voor een zakelijke website?

Ja. Of je nu kiest voor een standaard of een maatwerk website, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, dat kan. Alle websites die we opleveren zijn gebruiksvriendelijk en daarom zelf eenvoudig te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto's kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina's. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

Werken jullie alleen o.b.v. WordPress?

Nee. Naast Wordpress hebben we ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal, Laravel of Joomla. We kunnen ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website. Uiteraard is deze gebruiksvriendelijk te beheren.

Succesverhalen uit de regio Noordwijk

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

Heb je een vraag of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je vraag verder.

  Bel ons voor advies of een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat je gegevens achter via het contactformulier.

  Naam: *

  Bedrijfsnaam:

  Telefoonnummer: *

  Email: *

  Bericht: *

  Kan ik je helpen?
  Mede-eigenaar
  Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!