Webbouwer-Capelle-aan-den-IJssel
wordpress-logo
woocommerce-logo
laravel-logo
Magento

Webdesign Capelle aan den IJssel

Wordpress, WooCommerce, Laravel, Magento - Adobe Commerce Ervaren websitebouwer

Secure Design is een webdesign bureau met veel klanten in Capelle aan den IJssel. Wij zijn gespecialiseerd in website ontwikkeling, branding en online marketing. Met deze combinatie kunnen wij jouw bedrijf laten groeien zodat je merkbaar resultaat boekt.

0

Ontwikkelde websites

0

Jaar website en webshop ervaring

Portfolio

Een greep uit onze websites en webshops in de regio Capelle aan den IJssel waar we trots op zijn.

ViS Detachering desktop
ViS Detachering mobile

ViS Detachering

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
Building Heroes desktop
Building Heroes mobile

Building Heroes

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
ExactPi desktop
ExactPi mobile

ExactPi

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Watergames and More desktop
Watergames and More mobile

Watergames and More

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Derec desktop
Derec mobile

Derec

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
 • seo-optimalisatie
Kern Engineers desktop
Kern Engineers mobile

Kern Engineers

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
NABC desktop
NABC mobile

NABC

 • grafisch-ontwerp
 • website-ontwikkeling
 • online-marketing
Meer inspiratie opdoen?

Nieuwe website nodig?

Wij weten als geen ander dat de online presentatie van een bedrijf heel belangrijk is. Een eerste indruk is binnen een splitseconde gemaakt en daarom is het belangrijk jezelf professioneel neer te zetten. Weet je niet goed hoe je dit moet aanpakken? Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en helpen je graag verder.

Webdesign is niet het enige waar wij ons mee bezig houden. Naast webdesign hebben wij ook kennis over de nieuwste online marketing tools en weten wij precies wat jouw website nodig heeft om gevonden te worden op Google. Naast Google Search kunnen wij ook helpen bij het opzetten van een social media strategie, campagnes, web-analyses en meer.

Efficiënt en betrouwbaar webdesign

Wij houden er van om efficiënt te werk te gaan en snelle vooruitgang te boeken. Daarom werken we altijd via hetzelfde stappenplan. Aan het begin plannen we de verschillende fases van de ontwikkeling van de website in zodat je weet waar je aan toe bent en nooit voor verrassingen komt te staan. Van kleine opdrachten tot volledige projecten, wij leveren pas iets op zodra zowel de klant als wijzelf trots zijn op het eindresultaat.

Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid staan bij ons altijd op de eerste plaats. De websites die wij maken gaan daarom lang mee en zullen niet snel onbruikbaar worden. Wij hebben ruime ervaring met het analyseren van het gedrag van website bezoekers en weten dan ook precies hoe jouw website ingericht moet worden om een zo hoog mogelijke conversie te behalen.

Onze werkwijze: jouw route naar succes

Elk online succes begint met een doordacht plan. Kwaliteit staat voorop, daarom voeren we elk project uit met ons eigen team van grafisch ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers. Zo houden we de lijnen kort en blijft de kwaliteit gewaarborgd.

We nemen je bij de hand van concept tot realisatie
1
Brainstormen
2
Ontwerpen
3
Realiseren
4
Succes
5
Doorontwikkelen

WordPress webdesign Capelle aan den IJssel

Of je nou een compleet nieuwe website wilt laten bouwen of alleen een onderdeel wilt vernieuwen, wij helpen je verder. Wij hebben brede kennis over verschillende CMS-systemen zodat we altijd jouw wens in werkelijkheid kunnen brengen.

Ben jij op zoek naar een webbouwer in Capelle aan den IJssel die jouw WordPress website kan bouwen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben in de afgelopen 10 jaar honderden WordPress websites gemaakt en weten alles over dit CMS. Wij combineren alle handige functies van WordPress met het maken van een uniek design waardoor jouw website een professionele uitstraling heeft en handig te beheren is.

Naast klanten in Capellen aan den IJssel hebben wij ook klanten in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Haarlem, Leiden en Rotterdam.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Absoluut, onze ondersteuning stopt niet na de lancering van je zakelijke website. Dankzij onze support- en servicecontracten staan we altijd paraat met hulp en advies. Wist je dat we ook trainingen geven? Zo leer je hoe je zelf content kunt beheren en kunnen we SEO-advies geven om je vindbaarheid te verbeteren. Uiteraard zorgen we altijd voor een betrouwbare hosting zodat je website optimaal blijft draaien.

Kan ik content van mijn huidige website overnemen?

Ja, dat kan zeker. Is er sprake van een migratie naar een nieuw CMS, dan brengen we je huidige website zo dicht mogelijk bij het originele design en verbeteren het waar nodig.

Zo hoef je niet geheel opnieuw te beginnen. Andere belangrijke gegevens zoals SEO-instellingen nemen we zorgvuldig over. Ons team kan hiervoor samenwerken met je huidige webbouwer of het volledige beheer en de ontwikkeling van je nieuwe website overnemen, zodat alles soepel verloopt.

Kan ik ook met andere vragen over mijn bedrijfswebsite bij jullie terecht?

Zeker weten! Dankzij onze jarenlange ervaring met vele soorten bedrijfswebsites, hebben we op elke situatie een gepast advies. Of het nu gaat om het optimaliseren van je bedrijfswebsite, het instellen van nieuwsbrieven, het maken van e-mailsjablonen of het aanpassen van de gebruikerservaring.

Bouwen jullie ook websites met WordPress?

Jazeker, WordPress gebruiken we regelmatig vanwege zijn veelzijdigheid, maar ondersteunen ook andere Content Management Systemen, zoals Laravel, of Magento voor webshops. Laat ons in elk geval je voorkeur weten, dan kunnen we daar het beste advies op uitbrengen. Vervolgens helpen we je met een naadloze overgang naar het CMS dat het beste bij jouw situatie past.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Jazeker, dat doen we! We beschikken over een gespecialiseerd team van marketingspecialisten met ervaring in zowel algemene online marketing als specifieke strategieën voor bedrijfswebsites. We denken graag mee om met jou een online marketingstrategie op maat te ontwikkelen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van jouw onderneming.

Leveren jullie ook maatwerk?

Ja, of het nu gaat om een kleine aanpassing of een uitgebreid project, we stemmen je zakelijke website helemaal af op jouw bedrijfsbehoeften. Onze grafisch ontwerper zorgt voor een exclusief design en onze experts bouwen alle koppelingen en functionaliteiten die er nodig zijn voor een goede zakelijke website. Dit alles wordt ondersteund door een marketingstrategie op maat.

Reviews

Dit zeggen onze klanten over ons.

Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

Stephan van der Steen

Adviseur Civiele Techniek

Secure Design heeft in no time onze website voor Polen gerealiseerd. Ze is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en hebben een prettige crew. De samenwerking verliep erg soepel en er werd continue meegedacht tijdens de bouw, want je loopt tenslotte altijd tegen onvoorziene zaken aan. Aanrader.

Remco Houtkamp

Marketing manager

Dank voor jullie support afgelopen jaren!

Marvin Croon

Marketing

Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn bijna altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

Sandra Kroes

Manager communicatie

De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

Odmar J. van den Berg

Algemeen directeur

We zijn inmiddels al jaren enorm tevreden over de samenwerking! Er wordt altijd goed meegedacht over het verbeteren van onze website en applicatie (zowel op het gebied van design, ux als techniek). Oplossingen worden goed doordacht gebouwd en zijn kwalitatief enorm sterk.

Arjan van der Kooij

Derecteur

Met Secure Design werken wij al veel jaren fijn samen. Altijd snelle reactie op vragen en ze denken graag mee om de website nóg beter te laten functioneren. Begin dit jaar naar volle tevredenheid een hele mooi, nieuwe website opgeleverd waarin ze goed hebben meegedacht in de uitstraling en functionaliteiten die passen bij wat wij nodig hebben, top!

Suzanne van der Werff

Communication Manager

Fijne samenwerking met de rebuild van onze website. SD heeft goede suggesties voor verbetering, en een prettig oog voor detail!

Maarten van der Seijs

Mede-eigenaar

Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe.

Lees meerminder

Sven Hemmink

Algemeen directeur

De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

Jaimie Pattipeilohy

Communication Advisor

Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

Noortje Teuwen

Marketing

Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

Dalia Shaieyouta

Communicatie & PR

Zeer tevreden over de samenwerking met SecureDesign. De ontwikkelaars zijn professioneel, reageren snel en zijn communicatief vaardig. Zij hebben ons bij verschillende website ontwikkelingen goed geholpen en konden het ook goed uitleggen.

Louise Snel

Communicatie medewerkster

Secure Design heeft veel kennis van onze recruitment software, waardoor ze een helder beeld konden schetsen van de mogelijkheden op onze website. Ik vond het prettig dat ze ook de toekomstige uitbreidingsmogelijkheden lieten zien. We hebben een prettige samenwerking ervaren, met een informele manier van communiceren die goed bij ons, als Rotterdammers, past!

Roland Engels

Accountmanager

Secure Design is een prettige organisatie waar goede aandacht besteed wordt tijdens het ontwikkelen van je website. Erg goede ervaring aan de samenwerking over gehouden.

Arnoud Cazander

Directie

“Wij hebben gekozen voor Secure Design wegens hun snelheid, goede netwerk en deskundigheid. De samenwerking hebben wij als flexibel, professioneel en vriendelijk ervaren. Wij zullen Secure Design zeker aanraden in ons netwerk.”

Karima Gacem

Eigenaar

Wij hebben gekozen voor Secure Design, omdat zij veel deskundigheid in huis hebben, ook als het gaat om de koppeling met Carerix. Daarnaast werkt Secure Design snel en worden deadlines nageleefd wat belangrijk was voor ons project. De samenwerking verliep soepel en de mannen waren professioneel en vriendelijk. Wij konden makkelijk met ze schakelen als het ging om aanpassingen en opmerkingen. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen Secure Design zeker aanraden.

Robert van Kommer

Medewerker F&A

Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

Maarten de Ruiter

Senior Consultant

Kan ik je helpen?
Sven Versluijs

Vragen?

We staan voor je klaar.