Locus People

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Locus People is een jonge ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in de detachering van professionals binnen de vakgebieden Techniek en Finance.

www.locuspeople.nl

De website van Locus People was toe aan een nieuw, verfrissend design. Daarnaast wilden ze graag een stap gaan maken door de website te koppelen aan Carerix. Zij waren daarbij op zoek naar een ervaren partij in het bouwen van vacaturewebsites.

  • Duidelijk verschillende doelgroepen
  • Uitgebreide vacature landingspagina’s
  • Fris design

Naar aanleiding van diverse gesprekken over wat Locus People graag wilde, is onze designer aan de slag gegaan het met grafische ontwerp van de website. Daarna zijn onze developers aan de slag gegaan met de bouw van de website en het integreren van de Carerix-koppeling.

De nieuwe website van Locus People heeft ervoor gezorgd dat zij vaker de juiste verbinding hebben kunnen leggen tussen professionals en opdrachtgevers.

Robert van Kommer

Medewerker F&A
- Locus People

Wij hebben gekozen voor Secure Design, omdat zij veel deskundigheid in huis hebben, ook als het gaat om de koppeling met Carerix. Daarnaast werkt Secure Design snel en worden deadlines nageleefd wat belangrijk was voor ons project. De samenwerking verliep soepel en de mannen waren professioneel en vriendelijk. Wij konden makkelijk met ze schakelen als het ging om aanpassingen en opmerkingen. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen Secure Design zeker aanraden.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten