Fashion Solution

  • API-koppeling
  • Website ontwikkeling

Fashion Solution is hét werving en selectiebureau in de mode- en lifestylebranche. Exclusief voor mode vacatures: styling, design, inkoop, productie, visual merchandise, sales, retail, e-commerce en administratief op mbo, hbo en Universitair niveau.

www.fashionsolution.nl

Het diverse aanbod van Fashion Solution bestaande uit stages, vacatures, cursussen en trainingen moest op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier gepresenteerd worden op de nieuwe website. Hierbij moest de focus op conversie liggen.

Daarnaast moest gekoppeld worden met Carerix.

  • Direct online inschrijven op training of cursus
  • Diverse landingspagina’s geoptimaliseerd voor SEO

De website is opgedeeld in segmenten waardoor de doelgroep binnen 1 klik kan vinden waar hij/zij naar op zoek is. De stages en vacatures worden direct uit Carerix uitgeladen en bij het solliciteren wordt informatie naar Carerix weggeschreven.

Voor het trainingen en cursussen gedeelte is een webshop op basis van WooCommerce opgezet. Door de inzet van een one-page checkout neemt de kans op conversie toe.

Sinds de livegang van de nieuwe website heeft Fashion Solution het cursus aanbod uitgebreid en vele inschrijvers mogen ontvangen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten