Equans Offshore Services

  • API-koppeling
  • Carerix
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Equans Offshore Services, onderdeel van EQUANS, is een serviceorganisatie in de energiesector. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van multidisciplinaire technische diensten en oplossingen aan klanten in de on- en offshore olie-, gas- en windindustrie.

www.equans-offshoreservices.nl

Het doel van de ‘werken bij website’ van Equans is om technische talenten enthousiast maken om bij Equans Offshore Services te gaan werken. Daarnaast is ons gevraagd om de website met Carerix te koppelen voor het plaatsen van vacatures en verwerken van sollicitanten. Verder moet er een intranet worden ontwikkeld voor hun medewerkers.

  • Grote sfeerimpressies van de werklocaties
  • Kijkje in de keuken bij Equans Offshore Services
  • Maatwerk intranet voor medewekers

Voor deze website is nadrukkelijk gekozen om storytelling in te zetten. Hiermee hoopt Equans zijn bezoekers enthousiast te maken om bij Equans Offshore Services te komen werken. Door middel van beeld en video neem je een kijkje in de keuken bij de werkzaamheden van Equans Offshore Services.

Verder zijn de vacatures op de website direct gekoppeld met Carerix waardoor het plaatsen van vacatures en verwerken van sollicitanten heel eenvoudig is. Ook is er voor medewerkers een intranet ontwikkeld dat naadloos aansluit met de werkwijze van Equans Offshore Services.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten