Equans Offshore Services

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Equans Offshore Services, onderdeel van EQUANS, is een serviceorganisatie in de energiesector. Zij hebben meer dan 40 jaar ervaring in het leveren van multidisciplinaire technische diensten en oplossingen aan klanten in de on- en offshore olie-, gas- en windindustrie.

www.equans-offshoreservices.nl

Werken bij Equans Offshore Services in een uitdagende functie met veel afwisseling in een veilige, uitdagende en internationale industrie. Deze boodschap moest op de website naar voren komen. De bezoeker moet geënthousiasmeerd worden om bij Equans Offshore Services te werken. Sollicitanten moeten direct in Carerix gezet worden.

Daarnaast moet voor bestaande medewerkers een intranet ontwikkeld worden.

  • Grote sfeerimpressies van werklocaties
  • Kijkje in de keuken bij Equans Offshore Services
  • Maatwerk intranet voor medewekers

In het design is er voor gekozen door middel van storytelling de bezoeker enthousiast te maken bij Equans Offshore Services aan de slag te gaan. Daarbij wordt door middel van beeld en video een inzage gegeven van hoe jouw job er bij Equans Offshore Services uit komt te zien. De vacatures op de website zijn direct gekoppeld aan Carerix.

Voor de medewerkers is er een Intranet ontwikkeld. Dit intranet sluit naadloos aan op de werkwijze van Equans Offshore Services.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten