Solipsis

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Solipsis verrijkt organisaties en hun medewerkers met technologie en kennis waardoor zij fijner en efficiënter kunnen werken, zonder zorgen over IT. Gericht op de gehele IT-keten, met oog voor persoonlijk contact. Met doordacht beleid, slimme procesverbeteringen en innovatieve integraties, zijn zij in staat om elk project vakkundig en op een prettige wijze voor de gebruikers te realiseren.

www.solipsis.nl

Vanwege de fusie tussen Solipsis en Computron moest een nieuwe website opgezet worden. Het doel van de website was het overzichtelijk presenteren van de diensten van Solipsis. Daarnaast was het belangrijk dat kennis gedeeld kan worden, ingeschreven kan worden op events en dat gereageerd kan worden op openstaande functies.

  • Overzichtelijke presentatie van diensten in begrijpbare taal
  • Inschrijven op events
  • Grote kennisbank voor kennisdeling

In samenspraak met de marketeer van Solipsis is de nieuwe website tot stand gekomen.

Na de brainstormfase zijn we begonnen met het uittekenen van het uiteindelijke ontwerp. In deze fase is tijdens verschillende sessies stap voor stap het ontwerp tot stand gekomen. Tijdens de realisatie-fase hebben wij de ontwikkeling verzorgd en verschillende beheerderstraingen gegeven zodat Solipsis zelf de teksten en beelden kon plaatsen.

Na de lancering van de site wordt de website continu doorontwikkeld. Hierbij verzorgen wij de techniek en Solipsis de inhoud. Deze succesvolle samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Solipsis een website heeft die naar al haar wensen is ingericht.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten